S-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serialul "Kosem" si azi au ajuns sa se logodeasca! Iata cine sunt protagonistii celei mai frumoase povesti de dragoste, dincolo de platourile de filmare!

Author: D.I.
Actualizat: 11 iun 2020, 12:32
Foto(8)

Taner Olmez si frumoasa lui iubita, Ece Cesmioglu formeaza un cuplu din 2017 si au decis sa isi uneasca destinele.

Actorul Taner Olmez, la doar 33 de ani, este recunoscut drept unul dintre cei mai talentati actori din Turcia. Acesta a debutat intr-un serial de televiziune, "Kapali Carsi" ("Marele Bazar") in 2009, iar marele succes a venit odata cu difuzarea serialului "Yaman", in anul 2013, in care a intruchipat rolul lui Mert, un personaj secundar foarte atractiv. Apoi intre 2016-2017, acesta a jucat in serialul "Kosem", unde a interpretat rolul Printului Osman.

Deținător al recordurilor de audiență in prezent și într-o ascensiune remarcabilă cu rolul Ali Vefa din serialul "Doctor Miracol", Taner Ölmez s-a logodit cu actrita Ece Çeşmioğlu.

Ece Cesmioglu s-a nascut in 1990 in Istanbul, unde si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie. Pentru a-si urma maretul vis de a deveni actrita, Ece Cemioglu a studiat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Sinan.

Ece a primit primul ei rol important din viata sa, in serialul "Cocuklar Duymasi". Apoi au urmat multe alte roluri care i-au marcat cariera si aveau s-o propulseze printre cele mai talentate actrite din Turcia. Serialele care i-au adus notorietate si in randul publicului din Romania au fost "Tradarea" (2012-2013), in care a jucat rolul Ayca si in serialul "Kosem" (2016-2017), in care a interpretat cu succes rolul Sultanei Atike.

Taner Olmez si Ece Cesmioglu au o relație din anul 2017, iar cererea în căsătorie a venit la început de an, insa abia acum au dezvaluit in presa din Turcia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Se pare ca cei doi indragostiti au organizat un eveniment simplu, in familie, pentru a marca logodna.

Taner si Ece nu au publicat imagini de la acest important eveniment la care au participat puține persoane in contextul pandemiei de Coronavirus. (Sursa: gecce.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Sermin pune la cale cea mai crunta razbunare impotriva matusii sale! Afla cum va reactiona Hunkar si ce masuri va lua pentru a-si proteja reputatia, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: “Patria mea esti tu”, povestea de dragoste si razboi, continua, la Kanal D! Serialul turcesc de succes, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale, revine cu noi episoade, din 11 iunie, de la ora 22:00

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.