S-au dat de gol! Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu?

Autor: B.H.

Au o relație frumoasă și se înțeleg mai bine ca niciodată, iar între ei, lucrurile sunt din ce în ce mai serioase. Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu?

Nu au făcut niciun anunț oficial, însă un detaliu subtil vorbește de la sine despre planurile de viitor pe care le au Andra Voloș și Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bianca a parasit in lacrimi emisiunea dupa o cearta cu Livian! De ce s-au acuzat reciproc

Cei doi s-au cunoscut în emisiunea "Puterea Dragostei", au trecut prin multe încercări, iar acum par mai convinși ca niciodată că sunt făcuți unul pentru celălalt.

S-au dat de gol! Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că cei doi au planuri serioase de viitor. Dacă ar fi să judecăm după bijuteria pe care Andra o poartă la mână, mai exact o brățară cu un pandantiv care simbolizează ideea de familie, pare că cei doi au luat în calcul posibilitatea de a-și petrece toată viața împreună și de a deveni părinți.

Citeste si: Jador, impreuna cu o fata superba: "Mi-am gasit iubita"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce declarații de dragoste și-au făcut Bogdan Mocanu și Andra Voloș?

Au vrut să demonstreze tuturor celor care îi urmăresc pe instagram cât de mult se iubesc, astfel că, de ziua lor, Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au întrecut în declarații de dragoste emoționante.

Cei doi și-au promis că vor rămâne împreună indiferent de situație și pe lângă cuvintele frumoase, Bogdan Mocanu a reușit să își surprindă iubita cu un buchet imens de lalele.

"La mulți ani, iubirea mea! Fie ca focul dintre noi să nu se stingă niciodată.", a scris Bogdan Mocanu pe instagram.

La scurt timp a venit și postarea Andrei.

"Nemachiată, cu ochelarii tăi, hanoracul tău și florile de la tine, îți spun, ne iubim fiindcă visul destinului tău este în mine. La mulți ani, nouă!",  a fost mesajul Andrei Voloș pentru iubitul ei.

Citeste si: Jador, declarații incendiare despre cum l-a cunoscut pe Lino Golden: „M-am dus cu Mocanu în club. Voia s-o bată pe Andra pentru că era gelos”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul