S-au dus la doctor cu dureri groaznice de cap. Medicii au ramas SOCATI cand au descoperit ce era in creierul ei! Avea 10 centimetri si se misca

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:41

Medicii unui spital din China s-au confruntat recent cu un caz mai putin obisnuit.

Yin Meng, o femeie in varsta de 29 de ani, a fost dusa de urgenta la control de colegi dupa ce a lesinat la serviciu. Ea le-a spus doctorilor ca, de ceva vreme, sufera de dureri de cap de care nu mai reuseste sa scape.

Specialistii i-au prescris atunci un tratament si au externat-o, fara sa depisteze insa cauza problemelor. Nu dupa mult timp durerile au revenit iar Yin s-a prezentat din nou la spital.



In urma unor analize mai amanuntite medicii au descoperit in cele din urma un lucru socant: ea avea in creier un vierme lung de 10 centimetri. Au dus-o de urgenta intr-o sala de operatie si, din fericire, au reusit sa extraga cu succes parazitul.

Ulterior au si aflat cum a ajuns acolo. Femeia si-a amintit ca, in copilarie, obisnuia sa mearga cu bunica ei pe malul unui rau, sa prinda broaste si sa le manance de vii.


Un astfel de parazit poate intra in organism fie prin intermediul apei contaminate, fie prin intermediul unui organism deja infectat. Odata ajuns in corpul gazdei ataca sistemul nervos si poate duce chiar si la paralizie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”