S-au dus la meci ca sa se omoare. Atacuri SANGEROASE intre suporteri si fortele de ordine la Ploiesti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

A fost razboi in toata regula azi noapte intre suporterii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti si jandarmi! Nici nu va puteti imagina in ce s-a transformat o banala deplasare a microbistilor spre stadion!

##VIDEO93876##Bataie ca in Evul Mediu si inainte, si dupa meci! „Cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra!” scrie in Vechiul Testament. Ultrasii probabil si-au adus aminte doar de partea cu aruncatul pietrelor. Cert este ca, nervosi din cale-afara, numai ei stiu de ce, au aruncat cu pietre in orice directie! Scandalul a inceput cu o ora inainte sa inceapa partida dintre Petrolul si Steaua.

Dupa ce-au facut taraboi in drum spre capitala, aproximativ o mie de suporteri ai echipei Petrolul au fost trimisi acasa.

Fara sa vada meciul! Jandarmii spun ca, ametiti bine de alcool, ploiestenii au coborat din autocare in dreptul localitatii ilfovene Domnesti si au sarit la bataie. Reintorsi in Ploiesti, suporterii au inceput din nou scandalul.

Fortele de ordine au ripostat si i-au pus pe fuga pe ultrasi. De cealalata parte, microbistii sustin ca jandarmii i-au oprit de mai multe ori, in camp, pe drumul spre Bucuresti si au aruncat cu gaze lacrimogene in autocarele lor.
In aceasta lupta nebuna, jurnalistii sositi la fata locului au cazut si ei victime colaterale. Deocamdata, niciun suporter ploiestean nu a fost retinut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”