“S-au dus sa se joace cu ingerii”. Imagini CUTREMURATOARE de la inmormantarea siamezelor cu un singur corp

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 22:35

In urma cu aproape trei saptamani, stirea ca o femeie a nascut doua fetite gemene intr-un singur corp, dar cu doua fete si doua creiere, facea inconjurul lumii.

Renee Howie, o femeie din Australia, a stiut ca va naste un copil diform, cu o boala extrem de rara, inca pe de vremea cand era insarcinata. Cu toate astea tanara a fost categorica si le-a spus medicilor ca vrea sa dea nastere acestui copil. Bebelusul era, de fapt, doua fetite siameze, ambele impartind acelasi corp, fiecare avand, insa, propriul creier si propria fata. Gemenele sufereau de o boala rara denumita in termeni medicali disrosopus.



Specialistii nu le-au dat prea multe sanse de supravietuire fetitelor, iar predictiile lor sumbre chiar s-au adeverit, spre disperarea parintilor. Siamezele denumite Hope (Speranta) si Faith (Credinta) au supravietuit doar 19 zile pe acest Pamant.

Fetitele au fost inmormantate in cadrul une ceremonii cu totul speciale. Parintii au vrut prin asta sa le arate cat de mult au fost iubite chiar daca timpul lor petrecut in lumea asta a fost extrem de scurt.
Gemenele au fost puse intr-un sicriu roz plin de jucarii. Parintii au declarat printre lacrimi ca fetele" S-au dus sa se joace cu ingerii". La sfarsitul ceremoniei parintii au aruncat in aer 19 porumbei albi, insemnand 19 zile, adica atat cat au trait Hope si Faith.






Sursa foto: dailymailco.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”