S-au facut DE RAS in centrul Capitalei! Au iesit la plimbare intr-un Lamborghini, dar au facut pana prostului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 21:55

Ce poate fi mai frumos intr-o zi insorita de vara decat sa-ti iei masina de fite si sa iesi cu prietenii la o plimbare prin centrul Capitalei? Sa te vada toti si, mai ales, toate?

Zis si facut. Acesti tineri din imagini si-au scos bolidul la inaintare si au pornit in tromba, mai ceva ca la cursele de raliu, pregatiti sa-si bage in boala dusmanii.

 

Ghinion insa! Nu masina ii plimba pe ei prin capitala, ci ei imping bolidul intr-una din cele mai mari intersectii ale Bucurestiului.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Probabil

le-a scapat un mic detaliu: o fi ea masina scumpa, dar tot trebuie sa-i pui carburant. Cum e sa conduci un asemenea bolid cu sute de cai putere la bord si sa-ti moara toti intr-o secunda?

 

Si, de frica sa nu-i vada prea multa lume, tinerii imping cu toata forta, doar doar sa scape odata de toata jena. Ghinion insa, cineva i-a filmat si a postat clipul pe YouTube.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.