S-au facut primele retineri in cazul mortii sirianului gasit in portbagajul unei masini. Iata cine sunt principalii suspecti!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Sotia sirianului a intrat in vizorul anchetatorilor impreuna cu amantul ei.

Amandoi se afla in custodia politiei si sunt suspectati ca l-ar fi omorat pe cetateanul sirian, potrivit unor surse din politie, citate de Mediafax.

Trupul barbatului de 52 de ani a zacut luni intregi in portbagajul masinii pana cand a fost gasit de anchetatori. Se afla intr-o stare foarte avansata de descompunere iar criminalistii au avut ceva de furca pana sa-l identifice. Intre timp, cercul suspectilor a inceput sa se restranga pana cand banuielile s-au indreptat doar asupra a doua persoane: sotia victimei si amantul acesteia.

Romanca era casatorita cu cetateanul sirian de 20 de ani si au impreuna un copil de 9 ani.

Anchetatorii cred ca cei doi ar fi pus la cale un plan prin care sa il elimine pe Haj Saleh Moustafa. Insa, deocamdata, politistii nu au reusit sa puna cap la cap firul evenimentelor.

Cadavrul a fost lasat in portbagajul masinii victimei care fusese abandonata pe soseaua Pantelimon chiar vizavi de o sectie de politie.

Autoturismul a stat luni intregi acolo pana cand niste muncitori au anuntat autoritatile, deranjati de mirosul puternic care venea dinspre masina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Familia sirianului nu mai stia nimic de el de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. Cu toate acestea, sotia lui i-a anuntat oficial disparitia abia in ianuarie.

Atat ea cat si barbatul cu care se pare ca avea o relatie extraconjugala sunt retinuti de politisti, spun surse din politie citate de Mediafax.

Anchetatorii asteapta raportul toxicologic in speranta ca vor gasi indicii asupra modalitatii in care a fost omorat barbatul intrucat pe trupul sau nu au fost gasite rani sau lovituri cauzatoare de moarte.