„S-au găsit încă o mână și un picior”. În ce condiții a fost descoperit cadavrul aruncat pe un câmp din Dâmbovița. Autoritățile fac noi dezvăluiri despre victimă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 apr 2024, 15:55

Cadavrul unei femei a fost aruncat pe un câmp din Dâmbovița

Sursa: Poliția Română

Femeia torturată până la moarte și aruncată pe un câmp din Dâmbovița ar fi fost dată dispărută în urmă cu o lună. Iată ce descoperiri cutremurătoare au făcut anchetatorii în acest caz!

De vineri după-amiază, autoritățile încearcă să determine identitatea victimei ale cărei resturi au fost găsite pe un câmp în Dâmbovița. Investigatorii iau în considerare variantele unei crime sau a unui accident rutier, iar femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este raportată ca dispărută de la domiciliu.

Ce au descoperit anchetatorii în cazul cadavrului găsit în apropiere de A1

Vineri după-amiază, un cadavru a fost descoperit pe un câmp în Dâmbovița, provocând un șoc în comunitatea locală.

Bărbatul care a făcut această descoperire tulburătoare a observat rămășițele înfășurate în plastic, iar autoritățile au confirmat ulterior că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, posibil dispărută.

Citește și: Primele declarații făcute de bărbatul care a descoperit rămășițele umane pe un câmp din Dâmbovița: „Era un picior de om”. Ce s-a aflat despre femeia al cărui trup a fost tranșat și aruncat în apropiere de A1

Conform informațiilor furnizate de Spynews, au fost colectate probe de la locul descoperirii cadavrului, iar autoritățile încearcă să identifice femeia decedată. Există ipoteza că victima ar putea fi din București, iar dispariția ei să fi fost raportată în urmă cu ceva timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cadavrul găsit în Dâmbovița prezintă semne de descompunere și mușcături de animale, iar localnicii au fost șocați de această descoperire macabră. Martorul care a găsit cadavrul a declarat că inițial a crezut că este vorba despre trupul unei femei, având în vedere adidașii găsiți în apropiere, iar la scurtă distanță au fost găsite și alte rămășițe care se presupune că aparțin aceleiași victime.

Rămășițele femeii au fost descoperite într-un sac de plastic

O echipă formată din 40 de criminaliști și alți polițiști specializați în Investigații Criminale au efectuat cercetări extinse în zona descoperirii cadavrului, implicând și câini specializați în urmărirea mirosului.

Conform surselor din cadrul poliției și Adevărul, trupul victimei era dezmembrat, iar fragmente din acesta au fost găsite la distanțe considerabile sub un pod în apropiere. Eforturile de recuperare au condus la descoperirea mai multor fragmente osoase, care se crede că au fost răspândite de animale în timpul perioadei de descompunere a cadavrului, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Noi detalii în cazul descoperirii macabre din Dâmbovița. Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite pe marginea autostrăzii A1

„Era într-un sac de folie, după un sac de rafie și peste erau puse crengi. Am primit informația că s-a găsit încă o mână și un picior. (Victima n.r) nu este de la noi. Din surse externe, ar putea fi din județul Argeș ”, a declarat, conform Adevărul, Iulian Costache, primarul comunei Uliești.