S-au hotarat sa renoveze bucataria, insa cand au dat jos un dulap suspendat au descoperit ca in spatele lui era un grilaj de lemn. Au avut un soc dupa l-au spart si au vazut ce era in perete!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:25

Dorind sa aduca un aer proaspat casei lor, doi tineri din Statele Unite s-au hotarat sa o renoveze si au inceput cu bucataria.

Insa chiar in debutul lucarilor au avut parte de o surpriza ciudata, care i-a pus pe ganduri. In momentul in care au dat jos primul dulap suspendat pe perete au observat ca in spatele lui era un grilaj format din scanduri de lemn.

Dupa ce l-au inlaturat si pe acela au facut o descoperire socanta: mai multe cranii de pasari erau zidite efectiv in perete. Dezgustati, au inceput sa le scoata, unul cate unul.



Au ajuns la un numar impresionant, de 18 bucati, dupa care au renuntat, fiindu-le practic scarba sa mai continue. Nimeni nu stie cum au ajuns pasarile acolo si ce alte lucruri mai sunt ascunse in zidarie.

Tinerii sunt acum intr-o mare dilema si se gandesc sa paraseasca cu totul acea locuinta. Voi cum ati fi reactionat daca vi s-ar fi intamplat asa ceva?



Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”