S-au împlinit 11 ani de la moartea surorii Oliviei Steer. Vedeta a scris un mesaj emoționant pentru Lavinia, care s-a stins din viață la vârsta de 38 de ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 sep 2022, 05:00

S-au împlinit 11 ani de la moartea surorii Oliviei Steer. Vedeta a scris un mesaj emoționant pentru Lavinia, care s-a stins din viață la vârsta de 38 de ani

Sursa: oliviasteer.ro + Facebook Olivia Steer - Colaj KANAL D

Sora Oliviei Steer, Lavinia, a murit acum 11 ani din cauza cancerului de sân. Aceasta avea 38 de ani când s-a stins din viață, în 2010. În memoria ei, Olivia Steer a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Cu toate că au trecut mai bine de zece ani de la moartea surorii ei, Lavinia va rămâne mereu vie în memoria Oliviei Steer. Lavinia Steer era profesoară și regizoare. Sora Oliviei a murit la 38 de ani, în 2010, fiindcă suferea de cancer la sân.

S-au împlinit 11 ani de la moartea Laviniei Steer. Ce mesaj a transmis sora ei, Olivia Steer, pe pagina de Facebook

„Se fac 11 ani de cînd Lavinia e atît de vie în gîndurile mele.  Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă.

Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie).Că

scria, sau cînta, sau dansa, sau juca, sau regiza, sau preda studenților ei, sau vorbea pur și simplu cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.

Citeste si: Geta Sterp, lacrimi de durere după moartea lui Ion Smecheru! Care era, de fapt, povestea de viață a bărbatului ajutat de familia Sterp

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă ar fi să extrag o singură lecție din tot ce m-a învățat Lavinia ar fi pasiunea arzătoare cu care se înveșmînta, la începutul fiecărei zilei, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc...”, a transmis Olivia Steer, pe pagina sa de Facebook.

Elena Steer a obținut custodia băiețelului Laviniei

Lavinia Steer a născut un băiețel, Alexandru.

După moartea ei, băiatul a fost îngrijit de mama Laviniei și Olivie, Elena Steer. Femeia a primit custodia legală a copilului, pentru a putea avea grijă în totalitate de el. 

Citeste si: Moarte suspectă într-un hotel din Alba Iulia. O femeie a fost găsită prăbușită pe terasă. Care sunt cauzele decesului

„Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie.

Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școala, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză.

Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. El merge la Târgu Mureș, a fost și de Paste. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor, de tată – fiu”,  dclara Elena Steer în 2015.