S-au incins ceaunele şi au sfarait fripturile in centrul Sibiului! Turistii au fost invitati la ospatul regal

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 15:15

Turistii din Sibiu au fost invitati sa guste şi ei din mancarea tiganeasca.

A fost odata un rege care intr o buna zi a lasat balta sceptrul si coroana de aur si a pus mana pe polonic si a trecut la cratita. Daca n-ar fi nu s-ar povest, asa si cu ospatul de la curtea regala, unde s-au intins mesele de parca s ar fi castigat lupta cu balaurul cu sapte capete. La palat forfota a inceput inca de dimineata. Bucatarii regali si-au intins ceaunele si s-au apucat de treaba. 

Nu de alta, dar au avut de gatit peste 1000 de portii de sah hai mas, un preparat traditional romanes.

Asta nu a fost tot. Cinci porci de peste 200 de kilograme si au gasit obstescul sfarsit in mainile supusilor regelui care i au transformat in jumari, cotlete si friptane. Toate oalele doldora cu mancare au fost aduse apoi in  centrul orasului, unde nimeni altul decat regele a avut grija sa le imparta cu mana lui.

Pofticiosii, adusi de miresmele bucatelor, s-au aliniat ca la un semn in fata majestatii sale, asteptandu-si portia. Cu burta plina, curiosii s-au lasat ademeniti de dansurile, ibricele, fustele crete si lanturile cu greutate ale romilor prezenti la festival.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142655##

 

Taguri: