A fost odata un rege care intr o buna zi a lasat balta sceptrul si coroana de aur si a pus mana pe polonic si a trecut la cratita. Daca n-ar fi nu s-ar povest, asa si cu ospatul de la curtea regala, unde s-au intins mesele de parca s ar fi castigat lupta cu balaurul cu sapte capete. La palat forfota a inceput inca de dimineata. Bucatarii regali si-au intins ceaunele si s-au apucat de treaba.
Asta nu a fost tot. Cinci porci de peste 200 de kilograme si au gasit obstescul sfarsit in mainile supusilor regelui care i au transformat in jumari, cotlete si friptane. Toate oalele doldora cu mancare au fost aduse apoi in centrul orasului, unde nimeni altul decat regele a avut grija sa le imparta cu mana lui.
Pofticiosii, adusi de miresmele bucatelor, s-au aliniat ca la un semn in fata majestatii sale, asteptandu-si portia. Cu burta plina, curiosii s-au lasat ademeniti de dansurile, ibricele, fustele crete si lanturile cu greutate ale romilor prezenti la festival.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
##VIDEO142655##