S-au incins de la prea mult soare! Emil si Mariana, la cutite pe plaja din cauza sezlongurilor. Uite cum s-au certat ca la usa cortului

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 14:20

In vreme ce participantii emisiunii se relaxau la plaja, Emil a spart monotonia, sicanand-o pe doamna Mariana. Acesta a incercat sa le impuna tuturor sa se aseze pe prosop si nu pe sezlong si de aici nu a mai fost decat un pas spre o alta cearta.

Atmosfera aparent linistita de pe plaja a fost tulburata din nou de reactia neasteptata a lui Emil, care, deranjat de faptul ca nu mai avea loc pe sezlog printre fete, a sugerat tuturor sa colegilor sa se aseze pe prosop, pentru a simti ca fac plaja cu adevarat.

“M-am saturat de figurile voastre! La plaja se sta pe prosop, nu pe sezlong!”, a exclamat Emil. Cearta infantila dintre cei doi concurenti a fost alimentata de interventiile lui Dan, care l-a sustinut indeaproape pe Emil.

Cei doi au continuat sa o sicaneze pe doamna Mariana, care a fost dezamagita de comportamentul lor.

“Vezi ca alea doua sunt platite de noi! Vi le-am cedat voua, ca sa va simtiti voi bine, ca noi n-avem figuri de-astea de Dorobanti!”, a replicat Dan idignat.

Deranjat de replicile adversarei sale, Emil nu a ezitat sa raspunda cu aceeasi moneda. La un moment dat, simtindu-se incoltit, acesta a trecut la jigniri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Marianei i s-a bronzat aura! Sa nu-mi dea mie sfaturi! Fac ce vreau la mare!”, a replicat Emil.



Sicanele celor doi au continuat si in platou, unde, dupa vizionarea imaginilor de la mare, Mariana a afirmat ca de fapt ea isi dorea doar atentia lui Emil si de aceea a provocat la acel schimb de replici. Uite ce reactii a starnit afirmatia acesteia in randul concurentilor si cum a primit Emil vestea.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.