S-au intrecut in probe draconice pentru a castiga titlul de „cel mai puternic din tinut” ! Oare femeile i-au apreciati pe acesti barbati?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:29

Multa munca si efort sustinut! Impreuna reprezinta reteta perfecta pentru a impresiona o domnisoara.

Ineditul concurs a avut loc in Maramures iar probele nu au fost deloc usoare.

Inalti ca brazii si harnici, dar mai ales puternici, asa trebuie sa fie flacaii din nordul tarii, aici nu doar frumusetea conteaza ci mai ales forta si indemanarea, ca doar barbatul trebuie sa fie stalpul casei, spune o vorba din popor.

Ei si daca in mod obisnuit barbatii se intrec in ridicat greutati, ei bine acum povestea este alta, venita exact din nordul tarii.

Imbracati in camasi traditionale, tinerii au trebuit sa dea dovada ca se pricep la treburile gospodaresti.

Si nu le-a fost deloc usor, dar nu s-au lasat. Priviti cat de greu taie fierastraul, tinerii insa nu se lasa pagubasi.

Domnii mai in varsta au fost cu sfaturile, sa nu credeti ca este deloc lucru usor sa taie un bustea de unul singur cu un fierastrau care de-abia taie, dar ce mai conteaza atata timp cat doamnele au fost impresionate?


Una dintre probele care a  dat batai de cap  concurentilor a fost
cea a ridicatului de topoare. Unii „fortosi” abia daca le-au putut clinti.

Nici proba busteanului nu le-a facut viata deloc usoara concurentilor.

In zadar strigau sustinatorii cuvinte de incurajare, de pe margine. Busteanul, lung de patru metri si greu de 60 de kilograme nu s-a lasat usor ridicat de flacai.

Unul singur a fost temerarul care a reusit sa invinga in toate probele si sa dea gata busteanul problematic.


Desi are putin pste 20 de ani, Vasile nu s-a lasat intimidat de probe si a reusit sa treaca de toate incercarile de foc si sa demonstreze ca este cel mai puternic flacau din tinut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.