S-au judecat 5 ani pentru un gard, au cheltuit zeci de milioane pe avocati si, la evaluare, au primit o veste socanta. Cat costa, de fapt, gardul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Avocatul Ramona Mihailescu, jurat in cadrul emisiunii "Ne vedem la tribunal", a povestit un caz care a impresionat-o in cariera de avocat.

Avocatul Ramona Mihailescu a venit in platoul emisiunii "Te vreau langa mine" pentru a vorbi despre conflictele intalnite cel mai adesea intre oameni. "Se iau la harta de la absolut orice motiv", a spus ea.

Ca exemplu, a dat un caz la care a asistat recent intr-o sala de judecata. Doi cetateni se certau din cauza unui gard care le delimita proprietatile. Erau in rejudecare, de aproape 5 ani, timp in care au cheltuit fiecare 5-6000 de lei pe onorariile avocatilor si, la evaluarea gardului, au aflat ca obiectul scandalului valora, de fapt 700 de lei.

"Niciunul nu a considerat ca a pierdut. Fiecare s-a considerat validat pentru cei 5 ani in care s-a chinuit sa arate ca are dreptate si e gardul lui", a povestit avocatul Mihailescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste materialul video urmator pentru a descoperi sfaturile unui

profesionist pentu cei care se afla in litigii cu vecinii.


Avocatul Ramona Mihailescu este unul dintre cei 4 jurati care ofera sfaturi persoanelor aflate in litigii legale in cadrul emisiunii "Ne vedem la tribunal", in fiecare sambata, de la 21:30, la Kanal D.