S-au legat de sanii ei la Survivor Romania 2021, insa acum a rabufnit: "Da, am unul mai mare si unul mai mic" Ce a spus concurenta despre silicoane in momentul cand fanii au criticat-o pentru cum arata

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 01:50
Simona Hapciuc rabufneste dupa ce i-au criticat sanii la Survivor Romania 2021

A fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021, insa Simona Hapciuc continua serioa dezvaluirilor in cep riveste parcursul ei in competitie raspunzand tuturor intrebarilor adresate de fani.

Simonei Hapciuc nu i-a fost rusine sa vorbeasca deschis despre sanii ei dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania 2021. Afla in camera de hotel, Faimosa a facut un live care a durat cateva ore si in care a povestit cu lux de amanunte toate detaliile pe care fanii curiosi au vrut sa le afle despre jocuri, concurenti si despre ea. La un moment dat, mai multi internauti i-au criticat sanii spunad ca sunt prea lasati si ca unul estemai mare si unul mai mic.

Simona Hapciuc, criticata pentru sanii lasati la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce mananca in realitate concurentii de la Survivor Romania 2021! Niciodata nu ti-ar fi trecut prin cap ca pot recurge la aceste gesturi disperate

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenta nu s-a sfiit sa le raspunda si i-a rugat sa se hotarasca sa spuna daca ii are ori prea mici ori prea mari sau ori prea lasati. Simona a fost foarte sincera si a dezvaluit faptul ca nu mai are silicoane, ci o ridicare de sani, insa timp de aproape doi ani si-a alaptat fiul asa ca este normal sa ii aiba lasati, insa cand va reveni in Bucuresti, va apela din nou la medic pentru a-i ridica.

Cat despre botox, Simona a recunoscut c a nu are, insa, isi va pune deoarece are 31 de ani si are riduri in jurul ochilor.

"Botox nu am, insa o sa imi pun, mi se vad ridurile.Legat de silicoane, am avut, mi-am pus la 22 de ani si la 26 de ani le-am scos, erau mult prea mari, oricum eu am sanii mari.

Am avut o ridicare de sani, insa s-au lasat dupa ce l-am alaptat pe Dimi. Da, am unul mai sus si unul mai jos, le am si mari si mici, am copil, asta e. Mie imi plac, insa ii vreau mai mici, a declarat Simona intr-un acces de sinceritate. Eu am 1,67m inaltime. Abdomenul meu este ok dupa sarcina, acum mananc dulciuri de cateva ore incontinuu, am mancat pana am vomat, am nevoie de cateva kilograme in plus."

Cum a reactionat Simona Hapciuc dupa ce internautii i-au criticat sanii la Survivor Romania

Citeste si: Faimoasa care a recunoscut totul dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania 2021: "Am mancat pana am vomat!" Prin ce stari trec concurentii dupa ce pleaca din reality-show?

Cat despre castigatorii Survivor Romania 2021, Simona Hapciuc spune ca este prea devreme sa isi dea cu parerea, insa clar, ii vede in Finala pe Albert si Starlin de la Fazboinci, iar

de la Faimosi pe Elena Marin si chiar o sustine, a spus vedeta. Pe Zanni il vede ca un bun competitior, insa caracterul il strica foarte mult. "Tin cu Elena, mi se pare ca e cea mai buna, am tinut si cu Zanni, insa in momentul de fata nu il mai sustin, nu merita sa castige, are un caracter infect si daca se tine cont in competitie si de latura sociala, nu Zanni ar trebuie sa castige."