S-au logodit! Frumoasa vedetă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Ce frumos!

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 iul 2022, 10:51
Carmen Grebenisan si iubitul ei s-au logodit
Sursa: Instagram

După ce prietena ei cea mai bună s-a logodit și a anunțat că este însărcinată, acum a venit rândul ei să facă pasul cel mare. Ce vedetă din showbiz a fost cerută în căsătorie?

În 2020, mai multe vedete din showbizul autohton au decis să facă pasul cel mare și să își ducă relația la un alt nivel. Unii dintrei ei s-au logodit, alții au ajuns în fața ofițerului stării civile sau chiar au anunțat că se pregătesc să devină părinți.

Ce vedetă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei?

După ce Alina Ceușan a dezvăluit că urmează să devină mamă, traversând astfel cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, acum a venit rândul ca prietena ei cea mai bună să facă marele

anunț.

Într-o postare publicată pe contul personal de instagram, Carmen Grebenișan a anunțat că a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit. Momentul a fost unul foarte romantic, cei doi fiind surprinși într-un cadru de poveste. Carmen Grebenișan nu s-a așteptat nicio secundă ca iubitul ei să facă pasul cel mare, astfel că a fost foarte emoționată în momentul în care acesta i-a pus marea întrebare.

"Doamne ferește, sunt în papuci de casă!",  a spus Carmen Grebenișan după ce a văzut surpriza pregătită de iubitul ei.

Citeste si: A cerut-o de sotie si ea a acceptat! Felicitari! Inca o nunta in familia ''Puterea dragostei''

Într-un loc unde au putut admira luminile orașului, Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Total neașteptat. Am spus da!", a scris Carmen Grebenișan în dreptul fotografiilor pe care le-a încărcat pe instagram.

Postarea ei a fost apreciată de mai bine de 34,000 de persoane, cei doi îndrăgostiți primind foarte multe mesaje în care au fost felicitați pentru pasul important pe care l-au făcut.

Citeste si: Ce raspuns a dat Berna la cererea in casatorie a lui Philip! La asta nu se astepta nimeni

Carmen Grebenișan este o vloggeriță foarte apreciată în România. Aceasta este urmărită pe instagram de mai bine de 639 de mii de persoane și reprezintă o sursă de inspirație pentru foarte multe femei. Pasionată de fashion și de tot ce ține de frumusețe, aceasta și-a construit o comunitate solidă în mediul online, reușind să câștige foarte bine din instagram.

Pentru că este un influencer de succes, Carmen Grebenișan este adesea contactată de branduri celebre pentru diferite reclame.

Citeste si: De ce nu a cerut-o în casatorie Livian pe Bianca! ”M-am supărat, am aruncat inelul”