S-au mutat in casa la care visau de mult timp, insa s-au bucurat doar o zi. Vezi ce au patit FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:53

Un tanar cuplu din Marea Britanie a avut parte de un soc dupa ce, la doar cateva ore de cand s-au mutat in casa visurilor lor, intreaga bucatarie s-a prabusit.

Rosie Kennedy, in varsta de 25 de ani, si partenerul ei, Chris Brennan in varsta de 30 de ani, sarbatoreau momentul mutarii la un pahar de vin, cand au simtit vibratii puternice sub ei.

 

Nu au avut timp nici macar sa schiteze vreun gest cand fundatia bucatariei efectiv s-a prabusit iar cei doi s-au trezit ca erau sub noul aragaz.

 

Cuplul, care a platit aproape 200.000

de euro pentru noua casa, a fost dus la spital cu rani minore. Insa adevarata lovitura a venit atunci cand compania de asigurari le-a comunicat ca nu le va oferi despagubiri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

 

Cei doi s-au trezit astfel ca mai au de investit inca 30.000

de euro pentru a-si pune la punct casa, ceea ce inseamna aproximativ 1.200 de euro pentru fiecare ora pe care au apucat sa o petreaca in noua locuinta.

 

"A fost casa visurilor noastre insa totul s-a transformat intr-un cosmar. A fost un soc puternic si ne-am speriat amandoi. Este ultimul lucru la care te poti astepta atunci cand cumperi o casa noua. Bucataria era superba, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care am cumparat casa.

Ca orice cuplu tanar, am investit toti banii pe care ii aveam in noua locuinta. Acum nu stim ce vom face, suntem devastati", spune Rosie Kennedy.

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.