S-au mutat in casa noua, insa s-au INGROZIT cand au descoperit ce se ascunde in pereti! "Sunt INFESTATI"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:42

Doi tineri proaspat casatoriti au crezut ca in sfarsit si-au indeplinit visul in momentul in care s-au mutat in propria lor casa.

Fericirea nu a tinut insa mult timp, iar cuplul a trait un adevarat cosmar in momentul in care au descoperit ca locuinta este infestata cu o specie de paianjeni extrem de periculosi. Va vine sa credeti sau nu, au gasit 50 de cuiburi in toata casa.

Paianjenii, care pot ajunge si la o dimensiune de 3 centimetri, au o muscatura extrem de dureroasa, care poate fi chiar fatala pentru oameni.



"Am vazut primul paianjen la doar 2 zile dupa ce ne-am mutat. Era urias, avea niste picioare imense. Ne-am dat seama ca era periculos. Am scapat de el, insa nu i-am dat importanta, am crezut ca a venit de afara", a spus John.

Au avut insa un adevarat soc in momentul in care au descoperit ca toata casa este un imens cuib pentru ei. Au decis sa nu isi riste sanatatea si s-au mutat in cele din urma.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire