S-au pozat in timp ce se sarutau cu pasiune si acum REGRETA amarnic. Ce a patit un cuplu dupa ce a postat o fotografie pe internet!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 09:25

Un cuplu de ofiteri de politie din Tanzania au starnit adevarate controverse in mediul virtual dupa ce au postat pe internet o fotografie cu ei in uniforma de politisti sarutandu-se pasional.

In urma acestui gest, ambii politisti care sunt totodata si colegi de serviciu, au fost concediati. Sefii lor au considerat ca fotografia pune intr-o lumina negativa institutia deoarece s-au pozat in uniforma. Un ofiter in uniforma de politie trebuie sa fie un exemplu de moralitate pentru cei din jur.

Superiorii celor doi ofiteri au explicat ca nu sunt impotriva unei relatii de iubire intre cei doi, insa nu sunt de acord ca acestia sa se foloseasca in scopuri personale si in timpul lor public de insemnele sau de uniforma institutiei.

Daca poza a fost facuta in timpul liber, ofiterii ar fi trebuit sa poarte pe ei haine de civil.

" Au incalcat codul de conduita. Dovada impotriva lor este evidenta. De aceea au fost concediati" au declarat superiorii pentru BBC. Reactiile in mediul online au fost diverse, multi exprimandu-si dezacordul fata de aceasta decizie a superiorilor." De ce nu reactioneaza asa de promt si cand e vorba de un jaf", a scris un internaut.



Voi ce parere aveti?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”