S-au razboit pe avere pana in ultima clipa! Marioara Zavoranu a murit cu sufletul neimpacat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:53

Certurile dintre Oana si Marioara Zavoranu au avut drept cauza razboiul pe avere.

Oana era tot timpul suparata pentru ca mama sa nu avea de gand sa-i dea si ei o parte. Razboiul dintre Marioara si Oana Zavoranu pe avere era mai aprig ca niciodata. Dar pentru ce anume au pornit aceasta lupta?

La cimitirul „Eternitatea” un loc de veci costa, in medie, 5000 de euro.  Tot la intrarea in cimitir puteti obsrva birourile Agricomex S.A., societate unde Marioara Zavoranu este actionar majoritar.

Marioara Zavoranu sustinea ca mai avea un asociat la firma pe care o manageriaza si ca, desi se vehiculeaza castiguri foarte mari, lucrurile nu stateau chiar asa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe langa cimitir, cateva aprtamente, spatii comerciale, dar si obiecte de lux.

Marioara Zavoranu detine si aceasta vila  in Afumati. Averea ei ar fi estimata la 5 milioane de euro, insa la cum arata casa este posibil ca numai aceasta sa valoreze cateva sute de mii de euro. Oricat a incercat Oana sa o induplece pe mama ei sa ii cedeze o macar o parte din avere, aceasta era de neclintit.