S-au speriat cand, noaptea, cainele lor a intrat peste ei si a inceput sa latre foarte tare. Si-au dat seama ca animalul incearca sa ii duca in camera fiicei lor. Cand au deschis usa au incremenit! E cutremurator ce i se intampla fetitei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.

Doi parinti din Marea Britanie au avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o vor uita prea curand.

Totul a inceput intr-o noapte cand, din senin, cainele lor, pe nume Duke, a intrat in dormitor, a inceput sa maraie si sa latre extrem de tare, avand un comportament agresiv.

Initial cei doi au fost socati de ceea ce se intampla, mai ales din cauza faptului ca, pana atunci, patrupedul nu mai avusese asemenea iesiri.

In cele din urma insa si-au dat seama ca animalul incearca sa le transmita ceva.

S-au dat jos din pat si l-au urmat. Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care au vazut ca Duke ii duce in camera fetitei lor, care avea doar 9 saptamani!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Motivul? Micuta nu mai respira! Imediat au sunat la ambulanta si au solicitat

asistenta de urgenta. Din fericire fetita a fost salvata de medici.

"Daca nu era Duke, probabil ca acum fetita noastra nu mai era printre noi. Ii datoram totul!", spun stapanii lui.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.