S-au trezit cu mascatii in miez de noapte! Vedete ale carot soti sunt certati cu legea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 20:15

A fost un an greu pentru unele dintre divele autohtone! Nu se asteptau ca la usa lor sa le bata mascatii!

Sotii unora dintre cele mai cunoscute dive de la noi au fost saltati de politie si au petrecut muulte zile in arest. In timp ce pe unele, aceasta situatie zici ca le-a lovit in moalele capului, pe altele parca nici nu le-a atins.

Loredana Groza a fost cat pe-aci sa isi vada sotul dupa gratii! Andrei Boncea a fost audiat intr-un dosar de evaziune fiscala si, din fericire pentru artista, acesta nu a fost retinut, ci doar a dat declaratii.

Aceasta situatie poate ca a speriat-o pe diva, dar ea nu a lasat deloc sa se vada ca ar fi afectat-o in vreun fel.

Nu acelasi lucru putem sa spunem despre alte doamne, care au suferit enorm si au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare cand au aflat ca sotii lor au fost arestati.

Cristina Rus nu se astepta ca sotul ei, Dragos Bilteanu sa stea 30 de zile in arest.

Dragos Bîlteanu a fost acuzat de delapidare si manipularea pietei de capital, procurorii sustinand ca ar fi fraudat statul roman cu 13 milioane de euro.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost si el saltat de mascati la sfarsitul lunii septembrie, anul trecut si a fost acuzat ca ar fi prejudiciat statul cu 10 milioane de euro, prin neplata de TVA. Vestea a daramat-o pur si simplu pe Cristina Spatar, care, dupa spusele celor apropiati, plange incontinuu! Si-a facut curaj si si-a vizitat sotul la inchisoare, iar din imagini se vede clar cat este de afectata.



##VIDEO130335##

Anul 2014 n-a fost deloc usor nici pentru greii fotbalului, care au ajuns la inchisoare in dosare de fraudare. Dintre toti, cel mai monden ramane Cristi Borcea. Decizia magistratilor a cazut ca o bomba pentru familia afaceristului! Alina Vidican a suferit enorm, dar cu trecerea timpului a prins putere si a fost nevoita sa preia fraiele afacerilor! A primit un ajutor neasteptat, chiar din partea fostei sotii a lui Cristi, Mihaela Borcea.

Viata te oblige uneori sa fii frate cu dusmanul, asa ca amandoua se ocupa impreuna de afacerile lui Cristi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Maria Marinescu a trait si ea socul vietii ei cand sotul ei, Frank Colin a fost arestat! E inchis de mai bine de un an, iar momentele lor pline de fericire sunt doar amintiri placute.

Sotul Mariei este inchis intr-un penitenciar din Franta, intr-un dosar de trafic de droguri.

Si Sanda Ladosi a atrecut prin momente dificile! Dupa ce sotul ei, Stefan Tache s-a imbolnavit de cancer, judecatorii au decis sa il si aresteze preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala. Ar fi prejudiciat statul cu 4 milioane de euro.

Cei doi sunt impreuna de 9 ani si au impreuna doi copii.

Dupa aflarea vestii ca sotul ei a fost arestat, Sanda Ladosi s-a ascuns de ochii presei. A fost scumpa la vedere si se zvoneste ca nici macar nu a avut puterea sa-si viziteze sotul.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.