S-au trezit ingroziti noaptea de tipetele fetitei lor din camera alaturata! Speriati, s-au dat imediat jos din pat si au mers la ea. Cand au deschis usa au avut un soc! E incredibil ce i se intampla micutei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:58

Cazul de mai jos a socat locuitorii unui bloc din Arizona prin duritatea lui.

Totul s-a intamplat tarziu in noapte, cand in mod normal lumea ar trebui sa doarma. La un moment dat, un barbat s-a trezit terifiat dupa ce a auzit tipetele disperate ale fiicei sale.

Extrem de speriat, omul s-a dat jos rapid din pat, iar cand a ajuns in sufragerie a avut un soc: un barbat strain ii tinea in brate fetita de doi ani! Cand si-a dat seama ca a fost prins, intrusul l-a aruncat pe cel mic pe canapea si a inceput sa se ia la bataie cu omul in casa caruia intrase fraudulos.

Din fericire vecinii au chemat politia iar in scurt timp conflictul a fost oprit, fara ca nimeni sa fie ranit. Intrusul a fost retinut, iar acum oamenii legii incearca sa afle ce voia sa faca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca va fi gasit vinovat pentru faptele lui, barbatul risca ani grei de

inchisoare.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.