S-au vazut in pozele de nunta si s-au ingrozit! E incredibil cum arata acum acest cuplu, dupa ce au dat jos 150 de kilograme. Zici ca nu sunt ei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 03:26

Noel si Lisa Honey aveau o greutate totala combinata de 330 de kilograme in ziua in care s-a casatorit.

Cei doi erau de-a dreptul dezgustati de felul in care aratau in pozele de la nunta  si si-au jurat sa slabeasca. Erau atat de mari incat nu puteau sta alaturi la cinema sau intr-un avion  si au reusit sa rupa patul in care dormeau de patru ori.

"Cand am vazut pozele de la nunta, m-a durut inima. Eram dezgustata de cum aratam", a marturisit Lisa.



Noel, in varsta de 35 de ani, a reusit sa dea jos 100 de kilograme, echivalentul unui pui de hipopotam iar sotia lui a slabit 50 de kilograme si poarta acum rochii cu sase numere mai mici. Ei au urmat un program special, cu ajutorul unui centru dedicat persoanelor care vor sa slabeasca. Acolo instructorii le-au facut un regim alimentar personalizat, le monitorizau evolutia si ii incurajau sa mearga mai departe.


"Acum putem face si noi ce fac celelalte cupluri. Ne tinem in brate la cinema, stam alaturi in autobuz si putem dormi linistiti, fara sa ne fie teama ca o sa se rupa patul", a spus Lisa, incantata de rezultate.

Iata cum arata cei doi acum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti