„Să ai ceva de iubit” Deea Maxer, despre relația cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între ei după ce vestea despărțirii a apărut în presă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 ian 2024, 12:05

Cum decurg lucrurile între Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer este o cunoscută influenceriță și cântăreață din România. Aceasta este foarte activă în mediul online, unde publică diverse postări, fie despre cariera ei, fie din viața personală.

Așa a făcut și de această dată, punându-i pe gânduri pe urmăritori. Cu toții știu că Deea Maxer formează un frumos cuplu cu Robert Drilea, însă, uneori, prin postările ei, vedeta dă de înțeles altceva.

Care este secretul fericirii pentru Deea Maxer

Recent, influencerița a postat la Instastory cu un celebru citat, enunțat de William Blake. Cuvintele celebrului poet englez fac referire la cheia fericirii, acesta enumerând trei lucruri principale de care are nevoie o persoană pentru a se simți cu adevărat fericită.

„Pentru a fi fericit este esențial să ai ceva de iubit, ceva de făcut și ceva spre care să năzuiești”,  este citatul postat de către Deea Maxer pe pagina ei personală de Instagram.

Faptul că vedeta a postat aceste cuvinte dă de înțeles că s-a identificat cu spusele respectivului autor. Însă prima parte a citatului, „să ai ceva de iubit”, este interpretabilă, întrucât se poate subînțelege că aceasta nu mai are ce să iubească.

Acest fapt este întărit de lipsa fotografiilor de pe Instagram cu iubitul ei, Robert Drilea. Ultima postare a Deei Maxer în care s-a afișat cu partenerul ei a fost publicată în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe 12 decembrie, când împodobeau bradul de Crăciun împreună cu cei doi copii ai artistei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, în pragul despărțirii? „Un distrus plictisit” Mesajele suspecte postate de brunetă au dat-o de gol

Ce părere are Deea Maxer despre bărbații care înșală

De asemenea, în urmă cu doar câteva zile, cântăreața a postat niște mesaje care dau de înțeles că ar fi fost înșelată. Arătându-se foarte revoltată, aceasta i-a criticat foarte dur pe cei care își înșală partenerele, ba chiar le-a adus niște insulte foarte acide bărbaților care fac parte din această categorie. 

 

Citește și: „Am fugit ieri la medic”. Deea Maxer, anunț îngrijorător despre copiii ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Maysa și Andreas

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul. Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă „nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă.

Bă, băieți, dacă tot aveți boașe să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adios, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți” , a transmis Deea Maxer pe rețelele de socializare.