„Să aibă grijă cu fata mea!”. Ștefan tună și fulgeră după ce Aleyna l-a chemat pe Cosmin în camera roșie! De ce a făcut bruneta această alegere

Autor: Lavinia Medrea

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Aleyna a luat o decizie care a surprins pe toată lumea.

Joi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Aleyna a luat o decizie care a surprins pe toată lumea, în special pe iubitul ei, Ștefan.

Ștefan tună și fulgeră după ce Aleyna l-a chemat pe Cosmin în camera roșie

În ediția de astăzi, Aleyna a luat o decizie șocantă și l-a chemat pe Cosmin în camera roșie.

Ștefan a reacționat imediat.

„Mamă, te sparg! Te sparg, te sparg!”, a exclamat Ștefan.

Citește și: Virginia și Robi, suspectați de fete că ar vorbi în privat, prin mesaje! „Vorbiți prin telepatie?” Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală astăzi în Casă iubirii

Cosmin a fost foarte confuz în urma deciziei Aleynei, moment în care Ștefan s-a ridicat și a strigat la Cosmin să plece la întâlnirea cu Aleyna din camera roșie.

„Haide, hai mă, că te așteaptă fata!”, a strigat Ștefan, după care l-a condus pe Cosmin la ușă.

În timp ce Cosmin deja a dispărut din casa băieților, Ștefan a continuat să reacționeze la decizia Aleynei. Cu toate că a fost ceva ieșit din comun, Ștefan s-a amuzat pe seama situației și, în realitate, nu s-a supărat.

„Să aibă grijă cu fata mea că l-am omorât acolo! Îl mănânc!”, a spus Ștefan, râzând.

Citește și: „O place foarte mult pe Julia, dar nu recunoaște”. Motivul pentru care Robi de la ”Casa iubirii” nu are somn. Ipostaza în care s-a afișat concurentul a stârnit multe comentarii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cosmin și-a respectat obligația de a merge în camera roșie, acolo unde Aleyna l-a așteptat ascunsă după ușă, încercând să-l surprindă. Tânărul a intrat pe ușă cu o privire foarte confuză și a întrebat-o dacă a complotat cu Ștefania în această situație, gândindu-se imediat că dacă el a fost chemat de Aleyna în camera roșie, sigur și Ștefania l-a chemat pe Ștefan.

De ce l-a chemat Aleyna pe Cosmin în camera roșie

Se pare, totuși, că Aleyna l-a chemat pe Cosmin în camera roșie pentru alt interes, care nu este legat de el. Bruneta a vrut doar să vadă dacă tânărul are intenții reale față de Ștefania.

„Cum e cu Ștefania?”, a întrebat Aleyna.

„Eu zic că e bine, din punctul meu de vedere eu mă simt foarte relaxat cu ea, am avut și date-ul pe care urmează să-l vedeți și ne-am apropiat mult, cel puțin eu așa am simțit și știu, din spusele ei, că și ea

la fel și eu zic că suntem pe direcția bună”, a răspuns Cosmin. 

Aleyna l-a întrebat și dacă s-ar vedea într-o relație mult mai serioasă cu Ștefania, iar răspunsul lui Cosmin a fost afirmativ, lucru care a bucurat-o pe brunetă. Iubita lui Ștefan i-a dezvăluit că Ștefania îl place mult și că, în camera de hotel, verifică telefonul din cinci în cinci minute ca să vadă dacă Cosmin i-a dat like pe Instagram. Pe lângă asta, blondina îl alintă și vorbește foarte frumos despre el.

Pe lângă toate aceste dulcegării, Aleyna i-a mai spus lui Cosmin că Ștefania ar fi dispusă chiar și să se mute definitiv în România pentru el.

„Mă bucur atunci, înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Cosmin.