„Să aveți cele mai bune paturi în ceruri”. Două surori, de 21 și de 26 de ani, au murit subit, la nici o lună distanță. Prietenii vor să fie înmormântate împreună

Author: Andreea Buinoschi

Prietenii au primit „cea mai proastă veste pe care o poate primi o familie”

Sursa: Daily Record

Două surori din Scoția, cu o diferență de vârstă de doar cinci ani între ele, au murit subit, la mai puțin de o lună distanță. Prietenii strâng bani, pentru a le putea înmormânta împreună.

La doar câteva zile distanță, moare și cea de-a doua soră, ceea ce lasă un gol în sufletul celor apropiați, gol care va fi imposibil de umplut vreodată. Cele două fete urmează să fie îngropate împreună, pentru a fi una alături de cealaltă pentru totdeauna.

Două surori mor la doar câteva zile distanță

Shaunie, în vârstă de 26 de ani, mamă a două fete, a murit subit pe data de 12 februarie.

Shavanna, sora ei, a transmis un mesaj de condoleanțe, după ce „geamăna” ei a murit. După doar câteva zile, pe data de 3 martie, Shavanna s-a stins și ea din viață.

Prietenii au primit „cea mai proastă veste pe care o poate primi o familie” și au început o strângere de fonduri, pentru a dispune de suma necesară înmormântării ambelor surori, împreună, relatează The Mirror.

„Familia a luat decizia de a organiza înmormântarea ambelor fete împreună, ceea ce, în cea mai grea perioadă din viața lor, va fi dificil și din punct de vedere financiar. Odihniți-vă în pace, fetelor, sperăm să aveți cele mai bune paturi în ceruri pentru totdeauna #26 #21”, a fost mesajul postat de Mary McGovern, cea care se ocupă de strângerea de fonduri.

Citește și: Două avioane militare s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit pe o stradă din Roma. Nu există supraviețuitori

În mediul online, după ce sora ei a murit, cea de-a doua soră a dezvăluit că trece printr-o perioadă extrem de dificilă, în care trebuie să facă față celei mai mari dureri, deoarece și dorul este foarte dificil de suportat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cele două surori au murit la mai puțin de o lună distanță

Conform poliției din Scoția, Shaunie a fost găsită fără viață, într-un apartament din Granton Medway, Edinburgh. Shavnna, în schimb, a decedat pe data de 3 martie, într-un apartament din Cameron House Avenue, din Edinburgh.

„Procurorul fiscal a primit un raport în legătură cu moartea unei femei de 26 de ani în Edinburgh la 12 februarie 2023.

Procurorul fiscal a primit un raport în legătură cu moartea unei femei de 26 de ani în Edinburgh la 12 februarie 2023”, a declarat Un purtător de cuvânt al Crown Office

and Procurator Fiscal Service.

Citește și: „A murit din dragoste” pe mormântul soției sale, când a mers să depună flori. Un bărbat de 84 de ani din Italia nu a putut suporta moartea soției sale

Prietenii au postat mai multe mesaje de adio și sunt șocați de faptul că cele două au pierit la doar 21 și la 26 de ani.

Aceștia se ocupă de tot ceea ce este nevoie, pentru a avea parte de o înmormântare așa cum se cuvine.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.