„Să dormi cu cineva în același pat nu te apropie”. Mesajul controversat postat de Deea Maxer, după ce Dinu Maxer a dezvăluit motivele divorțului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 apr 2023, 11:35

Anunțul divorțului a fost făcut printr-un mesaj postat pe conturile lor de Instagram

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, actele deja au fost semnate și fiecare dintre ei începe să se acomodeze cu noul statut. Chiar dacă a preferat să păstrez tăcerea, Deea Maxer postează mesaje cu subînțeles.

Deea Maxer a postat un nou mesaj în mediul online, care pare să scoată la iveală câteva momente mai dificile dintre ea și Dinu Maxer. Cei doi sunt, oficial, despărțiți și în acte, după ce au divorțat chiar în ziua în care au anunțat separarea.

Mesajul postat de Deea Maxer, după ce Dinu Maxer a dezvăluit motivul divorțului

Anunțul divorțului a fost făcut printr-un mesaj postat pe conturile lor de Instagram, după care, niciunul dintre ei nu a mai făcut vreo declarație în plus.

Nu a durat mult și presupunerile au început să apară, fanii dându-se cu părerea în legătură cu ceea ce i-a făcut să ajungă în acest punct.

Din cauza acestui lucru, la doar o zi distanță, Dinu Maxer a mers într-o emisiune TV, unde a făcut mai multe declarații despre ceea ce a dus la separarea lor, eliminând relațiile extraconjugale, care reprezentau o presupunere destul de des întâlnită.

După informațiile oferite de fostul ei soț, Deea Maxer i-a mulțumit pentru sinceritate, dar nu a oferit nicio altă informație. În schimb, aceasta postează unele mesajele care îi ajută pe fani să își contureze o imagine de ansamblu.

Citește și: Ce decizie a luat Deea Maxer după divorț. Vedeta este pregătită să primească o nouă dragoste în sufletul ei: „Colorează-mi cerul gri”

„Să dormi în același pat cu cineva nu te apropie de persoana respectivă. Să locuiești în aceeași casă cu cineva nu te apropie de persoana respectivă. Singurul lucru ce te face să te simți aproape de cineva este când simți că te poți deschide în fața lui”, a fost mesajul postat de aceasta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer vrea să se traverseze această perioadă în liniște

Cu toate că, în mediul online, este activă, deoarece este și o parte importantă a job-ului ei, Deea Maxer preferă să păstreze tăcerea și să nu ofere informații concrete despre ceea ce se întâmplă.

Acest lucru a fost confirmat de un alt mesaj postat de fosta soția a lui Dinu Maxer, care demonstrează cât de mult își dorește intimitate și că nu va permite nimănui să știe ce se întâmplă în viața ei, decât dacă ea

vrea acest lucru.

Citește și: Cum a reacționat Andreas, fiul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună, atunci când a aflat că părinții lui divorțează. Cu care dintre părinți locuiește acesta

„Totul este mai bun atunci când este privat”. Deoarece nu este ușor ca, după 18 ani de relație, să o iei de la capăt, Deea Maxer vrea să aibă parte de liniște și de intimitate, pentru a trece peste acest moment mai ușor și pentru a se putea concentra, în continuare, pe tot ceea ce

are de făcut.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?