Sa facem lumina: Dupa zile bune de munca, civilizatia a ajuns si acolo departe, in codru, la romanii care orbecaie prin democratie

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Curentul electric e un drept, nu un beneficiu.

Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, lumina civilizatiei a ajuns si la prichindei care s-au tot uitat pe geam si au asteapta ziua cand cineva va aprinde si pentru ei speranta! Si asa a fost. Sunt momente de o emotie uimitoare pe care le impartasim cu dumneavoastra:

##VIDEO155834##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seria

de reportaje "Sa facem lumina" este doar inceputul, semnalul nostru de alarma si dorinta de a aduce un strop de lumina in casele celor care inca traiesc ca in zorii civilizatiei. Sigur ca e o picatura intr-un pahar cu apa, dar ne-am gandit ca puterea exemplului ii va mobiliza si pe guvernatii care tin peste 100 de mii de familii in intuneric. Asta desi au promis ca intre anii 2012-2016 toate aceste comunitati vor avea lumina.
Nu au facut nimic …dar noi nu ne vom opri pana nu ii vom scoate la lumina si pe amaratii risipiti prin catune rupte de lume.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.