Sa facem lumina: O editie speciala "Asta-i Romania", despre romanii condamnati la intuneric si inapoiere

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Acesti oameni nu au avut niciodata curent electric, dar noi inca putem sa le aducem speranta. De Pasti este in puterea noastra- Sa facem lumina!

Se lasa seara peste catunele de la Piatra Fantanele. In tipenia asta de lume, in care doar jivinele se mai avanta, o lumina calda de opaitz razbate in intuneric. Cativa coconi stau in jurul mamei si buchisesc abecedarul. Ei sunt copiii carora li se fura viitorul cu buna stiinta de domni cu mapa, care habar n-au ca si ei traiesc in Romania! Nu isi doresc tablete, nici macar jucarii, ci un strop de lumina care sa le deschida o noua cale in viata.



Exista o Romanie de o frumusete orbitoare, dar si de o singuratate apasatoare. Pentru aceasta Romanie stingerea se da mult prea devreme, iar desteptarea pare sa vina prea tarziu! Copii invata, viseaza si merg mai departe atat cat le permite lumina lampasului pe motorina! Restul e intuneric. Acesti oameni nu au avut niciodata curent electric, dar noi inca putem sa le aducem speranta:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.