Sa facem lumina: Un gest elementar, aprinderea intrerupatorului, e o necunoscuta pentru miile de suflete abandonate in intuneric

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Am urcat noi pana la ei sa-i intrebam ce mai fac, cum o mai duc.. si sa ii scotem la lumina!

Cand noaptea se lasa, un simplu gest iti aduce lumina. Atat de simplu, atat de firesc... Nu si pentru miile de suflete abandonate in intuneric. Stau ca pustincii risipiti pe dealurile patriei, fara ca macar cineva sa stie ca si inima lor bate in aceasta tara. Bezna e tot ce au, arareori din casutele lor pitice razbate lumina calda a lampasului! Petrolul e scump in partea lor de lume si o ora in plus de lumina ar insemna o masa-n minus! In catunelor lor pitite dupa dealuri, domnii cu mapa nu urca sa nu isi namoleasca bombeul pantofilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.