Sa fie acesta MOTIVUL divortului? Lora, surprinsa de paparazzi in IPOSTAZE TANDRE cu fostul iubit al celei mai bune prietene ale sale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Toata lumea a vorbit despre ea! Lora, caci la ea ne referim, a fost surprinsa in compania fostului iubit al bunei sale prietene, Doinita Oancea.

Divortul s-a incheiat, dar amintirile au ramas. Dan Badea ne-a marturisit cu sufletul deschis ca fosta lui sotie Lora va avea mereu un loc special in inima lui. Aceste declaratii au fost facute inainte ca lucrurile sa ia o turnura neasteptata!

Dupa nici doua luni de la divort, s-a spus ca Lora s-a combinat cu fostul iubit al bunei ei prietene Doinita Oancea. Artista si Ionut Ghenu, care mai nou este si tur managerul ei, au fost surprinsi impreuna, dupa o iesire in doi, la cinematograf.

Au crezut ca nu ii vede nimeni! Dupa film, cand au ajuns acasa la Lora, chiar in parcarea subterana, s-au intalnit cu paparazzi. Urmatoarea seara a fost surprinsa tot in compania tour-managerului ei, doar ca de aceasta data cantareata si-a iesit din pepeni.

##VIDEO128336##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.