Sa fie oare un semn?! Bebelusul care a venit pe lume cu ranile lui Iisus Hristos in frunte, maini si picioare! Ce s-a intamplat dupa ce s-a nascut

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 13:50

Cazul de mai jos s-a petrecut in Filipine si a devenit cunoscut in intreaga lume, iar multi cauta inca o explicatie pentru cele petrecute.

Totul a inceput in momentul in care o femeie a dat nastere unui baietel pe care l-a numit Jejomar Castillo. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, la putin timp dupa ce a venit pe lume, pe corpul micutului au aparut niste semne extrem de ciudate, care semanau cu cele pe care le-a avut Mantuitorul Iisus Hristos la rastignire.

Intreaga frunte era acoperita de vanatai, de parca o coroana de spini i-ar fi stat pe cap, iar pe maini si pe picioare avea semnul cuielor.

Multi considera intamplarea ca fiind un miracol si un semn.

Unii spun ca micutul prevesteste Apocalipsa si ca sfarsitul lumii este aproape, altii sunt de parere ca bebelusul este un zeu.

Doctorii sunt de parere ca baietelul sufera de o boala de piele extrem de rara care a provocat aparitia petelor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.