''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul din închisoare

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 mar 2024, 08:26

Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu

Sursa: Facebook Dana Roba

Dana Roba a luat o decizie radicală. Femeia a dezvăluit care este planul ei după ce va divorța de Daniel Balaciu.

Dana Roba vrea cu orice preț să-și facă dreptate! După ce a scăpat ca prin urechile acului din mâinile lui Daniel Balaciu, make-up artistul își dorește să divorțeze de tatăl fetițelor ei și să părăsească România. Iată ce declarații a făcut Dana Roba despre bărbatul care a mutilat-o.

Citește și: Cum a surprins-o Beni pe Dana Roba: ,,Îți mulțumesc că ești așa bună cu mine”. Vedeta a avut parte de o surpriză de zile mari la salonul de înfrumusețare

Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu

Pe data de 5 iunie 2023, viața Danei Roba s-a schimbat radical, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a agresat-o fizic cu un ciocan. Chiar dacă atunci medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire, Dana Roba și-a revenit și a decis să lupte pentru dreptate și pentru cele două fetițe ale sale, care au fost martore la tragedia prin care a trecut mama lor.

Acum, make-up artista își dorește să divorțeze de Daniel Balaciu și să aibă custodie totală.

Însă, se pare că planul ei este dat peste cap chiar de Daniel Balaciu. Dana Roba a dezvăluit că acesta a amenințat-o din închisoare și a asigurat-o că nu va primi divorțul din partea lui. Make-up artista a mai adăugat că va face tot ce îi stă în putință să câștige procesele cu soțul ei și chiar le va interzice fetițelor sale să mă ia legătura cu el, după ce acesta va fi eliberat din închisoare.

Părinții lui Daniel Balaciu le-ar obliga pe fetițe să comunice cu tatăl lor

Mai mult, Dana Roba a precizat că nu este de acord nici ca fetițele să își mai viziteze bunicii paterni, deoarece aceștia le obligă să vorbească cu tatăl lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Dana Roba, apel disperat pe rețelele sociale: ,,Nu mai rezist, nu mai pot” Ce s-a întâmplat cu make-up artistul în fața tribunalului

"Nu vreau să mai aibă acces acolo pentru că bunica le obligă să vorbească cu el la telefon, iar eu exclud această variantă. Singurul lucru pe care nu l-aș permite copiilor mei, după ce se eliberează, este să mai ia legătura cu el, pentru că eu îmi doresc foarte mult custodia totală și chiar dacă nu va fi custodia totală, chiar dacă voi deschide

din nou un alt proces, când vor avea 9 ani ca să zică fetele unde vor, la mama sau la tata, atunci el nu mai are ce să facă, cu siguranță fetele vor zice la mama. Am trecut unul pe lângă altul și a spus: nu-ți dau eu șie divorțul, stai liniștită.

Dacă câștig custodia totală, deci jur că în următorii 5 ani părăsesc țara.

Oricum, educ fetele în așa fel încât să nu mai vrea să-l vadă niciodată atât pe el, cât și pe toate neamurile lui. Să-i fie țărâna ușoară acolo la pârnaie.", a povestit Dana Roba.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.