''Să-l descalificăm?'' Patrick, surprins în compania unei domnișoare. Larisa fierbe de gelozie. Cum a reacționat concurenta după ce a văzut imaginile cu cei doi tineri

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 mar 2024, 22:59

Larisa deranjată de imaginile apărute cu Patrick

Larisa s-a arătat deranjată de imaginile cu Patrick, care au apărut în mediul online. Cum a fost surprins concurentul?

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! În ediția de miercuri, 13 martie, Larisa s-a arătat extrem de deranjată de imaginile cu Patrick, în care este surprins alături de o tânără, într-un club. Ce a declarat blondina?

Citește și: Răsturnare de situație în „Casa iubirii”! Aleyna și Patrick, în camera roșie. Ce au discutat cei doi concurenți: „Îl placi pe Marius real?”

Larisa deranjată de imaginile apărute cu Patrick

Larisa și Patrick au fost într-o cunoaștere în Casa iubirii, dar concurenta a simțit că Patrick nu are ochi doar pentru ea. Astfel, blondina a decis că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui.

Chiar dacă Patrick a continuat să facă pași spre ea, Larisa nu a cedat tentației. Concurenta a fost foarte fermă atunci când a spus că Patrick nu este genul ei de bărbat, chiar dacă persoanele din jurul său au încurajat-o sa-i mai dea o șansă tânărului.

În ediția de miercuri, 13 martie, Larisa a mărturisit că după ce a văzut imaginile cu Patrick, s-a bucurat că a avut dreptate în privința lui și chiar i-a mulțumit lui Dumnezeu că a oprit cunoașterea cu el.

Larisa:'' Nu e o dezamăgire pentru mine, pentru că mă așteptam la așa ceva. Aseară am închis telefonul. Toată lumea îmi trimitea videoclipuri, linkuri...

poate percep eu diferit lucrurile, dar nu mi se pare normal.''

Patrick:'' Ok, nu ți se pare normal, dar față de tine am greșit cu ceva?''

Larisa:'' Nu, dar nici nu ai avut ocazia să greșești față de mine. Sunt sigură că dacă ar fi continuat cunoașterea noastră, lucrul acesta s-ar fi întâmplat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că s-a încheiat mai devreme.''

Patrick: ''Doamne ajută! Te-a scăpat Dumnezeu!''

Totodată, Larisa a mărturisit că mama ei a felicitat-o pentru că nu s-a apropiat mai mult de Patrick, chiar dacă femeia își dorea să-i vadă împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Andreea Mantea: ''Ce ți-a spus mama ta?''

Larisa:' 'Mi-a spus că sunt o minune de copil, că știu de ce să mă feresc!''

Cu toate că Larisa a mărturisit că nu este supărată că l-a văzut pe Patrick în timp ce pupă o fată pe obraz, o fată din afara emisiunii, cei din Casa iubirii sunt de altă părere.

De asemenea, Patrick este bulversat și nu înțelege de ce blondina îi bate obrazul.

Din declarațiile tinerei, cei aflați la discuție au înțeles că Larisa ar fi vrut ca Patrick să fie pedepsit pentru gestul pe care l-a făcut în afara emisiunii Casa iubirii.

Andreea Mantea: "Ai fi vrut să-l descalificăm pentru că a pupat o fată pe obraz mai pătimaș?"

Concurenții din Casa iubirii au observat că Larisa a dat semne de gelozie, chiar dacă susține că nu simte nimic pentru Patrick. De asemenea, Andreea Mantea i-a încurajat pe tineri să fie alături unii de ceilalți, să se susțină și să se bucure împreună de experiența Casa iubirii.

Citește și: ''Nu ridica tonul la mine!'' Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Robi și Andrei, ceartă aprigă! Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, joi, 14 martie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Rămâne de văzut care va fi parcursul celor doi concurenți în Casa iubirii. Nu uitați, emisiunea "Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duminica- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!