„Să-mi atragi atenția ca să vadă Virginia”. Robi este pus la colț de concurenții din „Casa iubirii”! Privirile pe care și le-a aruncat cu Roberta în gală au creat controverse

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi a fost pus la colț de concurenți pentru privirile pe care i le-a aruncat Robertei.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi a adus controverse în competiție din cauza privirilor pe care și le-a tras cu Roberta.

Robi este pus la colț de concurenții din „Casa iubirii”

În episodul de azi, 1 aprilie 2024, Ștefan a adus în discuție faptul că Robi și Roberta și-au aruncat priviri în gala de duminică, lucru care a fost observat chiar și de Virginia.

Totuși, Roberta a explicat că privirile n-au conținut niciun interes, ci au fost doar din amuzament.

Citește și: Cine este Rebecca, noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut furori în rândul băieților! Cine sunt favoriții ei

„N-a fost la modul ăla, pur și simplu zici că eram niște copii la școală, râdea la mine și începeam să râd și eu”, a declarat Roberta.

Robi pare că vrea să-și salveze imaginea în această situație, motiv pentru care îi atrage atenția Robertei că ar fi copilăroasă pentru declarațiile pe care le face.

Citește și: Băieții o văd pe Julia neagră de supărare: „Să vină un băiat în Casa Iubirii pentru mine” Ce a deranjat-o la culme pe concurentă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Nu vreau să fiu nebun, dar în momentul în care m-am uitat te uitai și tu. Chestiile astea mi se par copilăroase, să-mi atragi atenția ca să vadă Virginia”, spune Robi.

Roberta a fost mirată de ceea ce a spus Robi și a subliniat faptul că nu i-a atras atenția cu nimic. De asemenea, i-a reamintit că subiectul a fost deschis de Ștefan, nu de ea.

Robi vorbește despre tensiunile cu Bogdan

Bogdan este un nou concurent care a venit în „Casa iubirii” special pentru Virginia, dar din moment ce aceasta este într-o relație cu Robi era de așteptat să se creeze tensiuni. Tot în episodul de azi, Patrick i-a întrebat pe băieți cum se simt acum, după tensiunile care au apărut între ei doi. 

„Sincer vorbind, n-am o problemă cu Bogdan absolut deloc, nu mă deranjează prezența lui.

Am avut în familie o chestie mai tragică și cred că am fost puțin supărat, nici nu eram acolo cu gândul, mi se părea că oricine îmi zicea în momentul ăla o chestie mă deranja”, a declarat Robi.

La rândul lui, Bogdan a declarat că nu are nimic cu Robi și că dacă există probleme care trebuie să fie rezolvate, vor fi rezolvate în casă.