„Să nu faceți ca mine”. Greșeala surprinzătoare făcută de Deea Maxer! Întreg momentul a fost fotografiat și postat pe Internet

Autor: Lavinia Medrea

Întreg momentul a fost fotografiat și postat pe Internet

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer, a făcut o greșeală! Tot momentul a fost fotografiat și dezvăluit în fața fanilor!

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer și una dintre cele mai îndrăgite personalități din online și ține foarte des legătura cu urmăritorii ei, atât în momentele în care este ocupată, cât și atunci când pleacă în vacanțe și are timp liber.

Greșeala surprinzătoare făcută de Deea Maxer

Ca orice om, Deea Maxer are plăceri nevinovate, mai ales când vine vorba de mâncare.

După ce a căutat în trei magazine alături de fiul și iubitul ei pătrunjel pentru a face mâncare, Deea Maxer a trecut și la acțiune în bucătărie! 

Citește și: Dinu Maxer îi transmite un mesaj surprinzător fostei soții: ,,te blestem’’. Ce l-a provocat pe bărbat să recurgă la acest gest?

Vedeta și-a preparat un sandviș pentru a nu găti pe stomacul gol și s-a apucat de treabă.

Toată lumea s-a așteptat ca iubita lui Robert Drilea să posteze pe Instagram o ciorbă, dată fiind povestea cu pătrunjelul dar, spre surprinderea tuturor, vedeta a postat o cu totul și cu totul altă mâncare! 

Bruneta a tăiat niște cârnăciori pe care i-a aruncat într-o tigaie încinsă, în ulei, și i-a fotografiat chiar când erau gata de consumat, prăjiți și frumos rumeniți! Se știe că Deea Maxer este fana unei siluete perfecte și a unei diete echilibrate, așa că a decis să le dea un sfat urmăritorilor ei în privința „gustării” nesănătoase pe care a preparat-o și să-i

amuze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer vrea să arate tuturor ce se întâmplă în noua ei relație

„Ceva rău! Să nu faceți ca mine”, este mesajul transmis de Deea Maxer, alături de fotografia cu cârnăciorii prăjiți.

Deea Maxer, zi plină alături de fiul și iubitul ei

Deși a divorțat acum mult timp de Dinu Maxer, Deea Maxer se asigură că își ține copiii aproape de mama lor, astfel că petrece timp atât cu fetița ei, cât și cu fiul ei.

Astăzi, spre exemplu, Deea Maxer a avut o zi plină alături de fiul ei. Nelipsit a fost și Robert Drilea, iubitul vedetei, care i-a însoțit la cumpărăturile pentru mâncare. Pe lângă ingrediente, Deea Maxer a fost și la câteva magazine de haine alături de băiatul ei, unde a cumpărat diverse articole vestimentare atât pentru el, cât și pentru fetița cea mică.

Ulterior, Deea Maxer și-a intrat cu adevărat în rolul de gospodină și a băgat mașina de rufe, după care s-a apucat de gătit.