“Sa nu-l uitati!” Carol, fiul lui Serban Ionescu, DISCURS EMOTIONANT pe Aleea Celebritatilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 20:20

Serban Ionescu a fost decorat post-mortem cu o stea pe Aleea Celebritatilor.

La trei saptamani dupa tragicul deces al regretatului actor, divortul intentat de Serban Ionescu sotiei sale, Magda Catone, a continuat in instanta. La infatisare si-a facut aparitia doar avocatul Magdei care a cerut judecatorilor intreruperea procesului de divort, depunand la dosar o copie dupa certificatul de deces al actorului.

Intre timp, Magda Catone si fiul ei, Carol, au fost prezenti pe Aleea Celebritatilor din centrul Capitalei unde au dezvelit o stea in memoria lui Serban Ionescu.
Fiul celor doi actori, Carol, a tinut un discurs emotionant: “ Nu pot sa ma exprim la fel de elevat cum s-au exprimat ceilalti, de aceea am luat-o pe mama langa mine, pentru ca am emotii. As vrea sa le multumesc tuturor celor care au facut posibil acest lucru. Sa nu-l uitati! ”, a incheiat cu lacrimi in ochi Carol Ionescu, fiul regretatului actor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.