„Să nu-ți pese de părerile celorlalți”. Ce s-a întâmplat cu Patrick de la ”Casa iubirii”, după ce a renunțat la cei 5.000 de lei în favoarea lui Laurențiu. Gestul său a fost analizat în detaliu de fani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 ian 2024, 14:31

Patrick de la ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D

Patrick a uimit pe toată lumea cu gestul său din gala de duminică. Tânărul concurent a renunțat la cei 5.000 de lei în favoarea colegului său. Ce s-a întâmplat imediat după.

Patrick a devenit subiectul principal al discuțiilor online după ce a făcut o alegere remarcabilă în emisiunea „Casa Iubirii”. Concurentul a renunțat la premiul în valoare de 5.000 de lei pentru a-și ajuta colegul de competiție.

Gestul lui Patrick a atras admirația colegilor și telespectatorilor emisiunii „Casa iubirii”

Gestul nobil al lui Patrick a stârnit o avalanșă de mesaje și aprecieri din partea fanilor și telespectatorilor emisiunii, care au salutat altruismul și generozitatea lui Patrick.

Emisiunea „Casa Iubirii” nu doar facilitează întâlnirea potențialilor parteneri de viață, ci și întărește legăturile de prietenie, oferind publicului momente memorabile și lecții de solidaritate într-un context competitiv.

Citește și: Ce a postat Laurențiu de la ”Casa iubirii” imediat după ce a fost salvat de la eliminare de Patrick: „Dumnezeu să vă binecuvânteze calea”

Unul dintre momentele remarcabile din emisiunea "Casa Iubirii" a avut loc în gala din 28 ianuarie, când Patrick a luat o decizie altruistă, renunțând la premiul săptămânal în valoare de 5.000

de lei pentru a-i acorda o nouă șansă lui Laurențiu în căutarea dragostei. Patrick fusese desemnat favorit al publicului și câștigase premiul, dar când Andreea Mantea a anunțat posibilitatea de a salva un concurent propus spre eliminare, Patrick a ales să renunțe la suma de bani pentru a sprijini colegul său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Gestul său neașteptat a uimit restul concurenților și a demonstrat solidaritatea și prietenia care pot să se dezvolte în cadrul competiției. După difuzarea galei, Patrick a stârnit și mai mult interes în mediul online, unde a fost surprins într-o ipostază neașteptată.

Cum au reacționat fanii în urma gestului făcut de Patrick

Gestul uluitor al concurentului de la "Casa Iubirii", care a decis să renunțe la premiul în bani pentru a-i oferi o nouă șansă lui Laurențiu în competiție, a captivat atenția și admirația mulțimii de telespectatori.

Patrick a fost elogiat în mod intens în secțiunea de comentarii de la postarea sa pe rețelele sociale, unde internauții au aplaudat generozitatea sa și au transmis cuvinte de încurajare și susținere.

Gesturi de acest gen subliniază faptul că emisiunea nu doar explorează relațiile romantice, ci și promovează valori precum altruismul și solidaritatea, aducând la suprafață aspecte umane profunde și autentice.

Citește și: ''Dumnezeu nu te va uita!'' Patrick, singurul concurent care îl poate salva pe Laurențiu de eliminare! Decizia tânărului i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Nimeni nu se aștepta la acest gest

„Felicitări că l-ai salvat pe Laurențiu, vei avea mult mai mult de câștigat așa, decât dacă ai fi ales banii. Mă mândresc că esti timișorean. Multă baftă/ Felicitări pentru gestul tău de azi cu cecul!!/ Ești minunat! Ai încredere în tine, în intuiția ta și capacitatea de a gestiona lucrurile, să nu-ți pese de părerile celorlalți. 

Fii tu, om minunat/ Bravo Patrick, ești un om cu suflet mare că ai renunțat la 5.000 de lei pentru Laurențiu”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de fani, potrivit WOWbiz.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.