''Să te încălzești și pe mine să mă topești!" Larisa îl surprinde pe Robert. Ce au discutat cei doi în Camera Roșie

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 feb 2024, 20:11

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi,1 februarie, la Kanal D.

O nouă lovitură pentru Ștefan! Larisa l-a invitat pe Robert în camera roșie! Ce au discutat cei doi concurenți?

Citește și: "Mi-ai stârnit interesul!" Patrick, atras de Larisa! Robert și Virginia vor fierbe de gelozie! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, vineri, 2 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Larisa, interesată mai mult de Robert

Telespectatorii Kanal D România au avut parte de o ediție palpitantă a emisiunii Casa iubirii, vineri, 1 februarie. În această zi, fetele și băieții din competiție au continuat întâlnirile din camera roșie.

În ediția de astăzi, dacă Larisa a ajuns să spună un NU categoric când vine vorba de Ștefan, concurentul a mers în camera roșie cu Aleyna, iar Larisa l-a invitat pe Robert, pentru o discuție între patru ochi.

După ce a încercat o cunoaștere cu Ștefan, Larisa pare că și-a îndreptat atenția acum spre Robert. Tânăra încearcă să-l surprindă cu fiecare ocazie. Astfel, în ediția de joi, 1 februarie, Larisa l-a chemat pe Robert în camera roșie, unde l-a surprins cu un ceai de căpșune. Bineînțeles, tânăra a avut un scop.

''Să te încălzești și pe mine să mă topești!'', i-a spus Larisa lui Robert, iar drept răsplată, tânărul i-a dat o îmbrățișare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În timpul întâlnirii, ochii Larisei au fost ațintiți asupra lui Robert, pe care l-a admirat și pe care și-a dorit să îl cunoască mai bine. 

Robert:'' M-am cerut în casa voastră, dar nu m-a lăsat. Nu prea îmi plac mostrele acestea. Te-am văzut un pic, te-am pupat rapid. Cum te simți în prezența mea, atât de aproape?''

Larisa:'' Bine! Cum te-ai simțit când am venit în casă și am discutat cu Ștefan? Te-a deranjat?''

Robert:'' Foarte bine m-am simțit, pentru că am văzut că vrei să lămurești situația.''

Citește și: „Există iubiri care niciodată nu se uită”. Cum au fost surprinși Laurențiu și Nona, la scurt timp după despărțirea de Lorena

Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre cei doi concurenți. Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!