”Să-ți dea Dumnezeu după suflet” Bianca, aspru criticată după gestul din gală, luni, 19 iunie 2023, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 iun 2023, 20:06

Gestul făcut de Bianca în gală a uimit pe toată lumea, însă criticile nu au întârziat să apară.

În urma unei strategii puse la cale de băieții din Casa Iubirii, Mihaela a fost la un pas de a fi eliminată, însă, votul Biancăi, liderul casei, a fost îndreptat către Ambra, cea care a părăsit competiția. Mihaela, sigura concurentă care formează un cuplu în Casa Iubirii, a fost salvată în ultimul moment.

Ce urmărește, de fapt, Bianca și de ce a salvat-o pe Mihaela de la eliminare

Gestul Biancăi din gală este dezbătut aspru în ediția de luni. Patrick nu crede în bunătatea Biancăi, ba mai mult, aruncă cu vorbe grele. Mihaela este conștientă că gestul Biancăi nu a fost unul din suflet, însă îi mulțumește că a salvat-o.

Mihaela: Îți mulțumesc încă o dată, Bianca, pentru că ai făcut acest gest pentru noi doi, în cazul în care a fost cu un alt scop...

Citește și: Lacrimile Lorenei îl lasă rece pe Radu: „N-am înțeles nimic”. Ionuț sare în apărarea concurentei, după ce acesta se preface că a adormit în timp ce Lorena explica ce o apasă

Patrick: Îți dai seama că nu a fost un gest pe care și-l dorea să-l facă. Mai spală cu buretele puțin imaginea ei, mai rău ți-ai făcut Bianca.

Să-ți dea Dumnezeu după suflet. Nici nu vreau să comentez despre absolut nimic, a fost decizia ta, ai fost favorita, nu vreau să comentez.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick a reacționat și i-a spus Biancăi în față tot ce crede. Acesta își dorea să fie eliminat în gala de duminică, însă, pentru că Bianca a propus-o pe Ambra, visul lui de a ajunge acasă la iubita lui s-a spulberat.

Citește și: Mihaela, în pericol de eliminare! Robert rămâne mut când află că băieții au nominalizat-o pe iubita sa, duminică, 18 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Patrick se ia la ceartă cu Patricia, care îi sare în apărare Biancăi. Mai mult, Bianca a punctat că nimeni nu a regretat plecarea Ambrei și nu înțelege de ce se face atâta haz de necaz pe acest subiect.

Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, luni, 19 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?