Sa-ti scuipi in san nu alta, cand vezi asa o minune! Cum i-a crescut piciorul unui cersetor din Arad, la vederea politistilor

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

De multe ori, cersetorii care ne impresioneaza cu trupurile lor schilodite sunt mult mai sanatosi decat par.

Ei, dar sa nu credeti ca stam in fata vreunui miracol petrecut in postul Pastelui. Numarul de iluzionism este doar strategia de marketing folosita cu succes de cersetorul Petrica. Prins cu piciorul in sac, tanarul n-a mai stiut pe unde sa scoata camasa, cand cei de la politia locala l-au luat pe sus, din mijlocul soselei.

Petrica, regele intersectiilor, si-a pacalit ani la rand publicul si, pentru un ban numai bun de pus la ciorap, milogul s-a dat olog.

"Dar mi-a fost mila, ca l-am vazut nenorocit", a marturisti o femeie milostiva care a picat in capcana inselaciunii.

Palarie-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i? Cersetorul descurcaret si-a lasat audienta ca dupa un numar la circ in momentul in care s-a ridicat in picioare si a mers.  Vorba aia, "cu rusinea faci foamea". Fara chef de munca, desi e-n floarea varstei, tanarul Petrica s-a facut propriul patron.

A investit in trei perechi de blugi, ca sa-i tina strans piciorul, si a dat drumul afacerii. Profitul? 200-300 de lei, dupa propriile declaratii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe zi! Asadar, inainte sa mai scoateti un leu din buzunar, aduceti-va aminte de Petrica: