„Să vă rugați pentru mine” Dana Roba, anunț important! Astăzi va sta față în față cu Daniel Balaciu

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 ian 2024, 10:41

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu! „Am un avocat nou, sper să fie bine” Vedeta are speranțe că se va face dreptate în cazul ei

Sursa: Dana Roba TikTok/ Instagram

Daniela Roba a fost la un pas de moarte, după ce fostul ei soț, Daniel Balaciu, a bătut-o crunt, provocându-i răni care i-au pus viața în pericol. După multe luni de la incidentul nefericit, cei doi se întâlnesc la Judecătoria Timișoara, unde are loc prima înfățișare în procesul de tentativă de omor.

Dana Roba se declară recunoscătoare lui Dumnezeu, pentru că fără acesta nu ar fi putut fi astăzi în viață, din cauza loviturilor puternice ale fostului ei soț.

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu. Vedeta și-a schimbat avocatul

Dana Roba se întâlnește în această dimineață cu cel căruia îi spune „călău” și cel care ar fi vrut să o omoare. Vedeta a mai declarat că și-a schimbat avocatul, acesta fiind unul dintre cei mai buni din întreaga țară.

„Bună dimineața. Sunt în drum spre Judecătoria Timișoara, pentru că astăzi este prima înfățișare în procesul de tentativă de omor și violență în familie, cu fostul meu soț, Daniel Balaciu.

Ce trebuie eu să vă spun vouă este să vă rugați pentru mine, pentru că îmi este foarte greu, am foarte mari emoții și da, mi-am schimbat avocatul.

Am un avocat nou, e în top 3 în Timișoara și chiar din țară, aș putea să spun. L-am luat și sper să fie bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dar cel mai important este faptul că Dumnezeu va fi cu mine, sunt sigură de asta,” a spus Dana Roba în filmulețul postat pe TikTok.

@daniela.balaciu ‼️Sa va rugați pentru mine!! Astăzi la 9:30 îl voi vedea pe călăul care a a premeditat moartea mea, și este foarte supărat ca eu nu am murit. Atât el, cât și fratii lui care sunt martori in procesul penal, cu violenta in familie și tentativa de omor. #viralvideos #viralreels #viralvideos #foryou #foryoupage #tagforlikes #foryou #danielarobamakeupartist💄👄 ♬ sunet original- Daniela Balaciu

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Beni și Dana Roba, după ce make-up artista a fost nevoită să plece: “Nu te-am pierdut”

„Să vă rugați pentru mine! Astăzi la 9.30 îl voi vedea pe călăul care a premeditat moartea mea și este foarte supărat că eu nu am murit. Atât el, cât și frații lui care sunt martori în procesul penal, cu violență în familie și tentativă de omor,” a mai scris aceasta în descrierea postării.

Oana Roba a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută crunt de soțul ei

Cu câteva luni în urmă, Daniel Balaciu a agresat violent pe Dana Roba, iar acum ispășește consecințele în închisoare. Make-up artistei i s-a impus să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a remedia leziunile grave suferite.

Citește și: Dana Roba, criticată pentru aspectul fizic. Reacția neașteptată a make-up artistului ”Am fost superbă”

Cu toate acestea, Dana a găsit puterea de a zâmbi din nou. După săptămâni, chiar luni de chin, Dana Roba și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, Beniamin, alături de care trăiește și în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.