”Să vedeți cum arată ei” Chef Cătălin Scărlătescu, bandajat la ochi și cu perfuzie. Ce se întâmplă cu celebrul bucătar în aceste momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 ian 2024, 09:51

Chef Cătălin Scărlătescu s-a fotografiat pe patul de spital

Sursa: Instagram- Chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, cunoscutul bucătar, a stârnit îngrijorarea urmăritorilor săi cu ultima sa postare. Acesta s-a fotografiat pe patul de spital, având branulă și ochiul bandajat.

Ce se întâmplă cu Cătălin Scărlătescu? Asta este întrebarea pe care și-au pus-o urmăritorii și apropiații celebrului chef bucătar. Acesta a stârnit un val de reacții după ce s-a fotografiat pe patul de spital.

Cătălin Scărlătescu s-a afișat cu ochiul bandajat și cu branulă

Cătălin Scărlătescu a stârnit îngrijorare printre fanii săi după ce a distribuit o fotografie pe Instagram în care apare pe patul de spital. În imagine, bucătarul afișează un ochi bandajat și ține în mână o branulă, ceea ce a generat imediat o serie de întrebări

din partea susținătorilor săi.

Curiozitatea privind starea de sănătate a carismaticului chef a crescut rapid, iar admiratorii au așteptat cu nerăbdare explicațiile acestuia cu privire la motivul pentru care a ajuns în spital. Cu toate acestea, explicațiile au întârziat să apară.

Citește și: Chef Adi Hădean a gătit la „Ferma Dacilor”! Ce părere are bucătarul despre pensiunea care a luat foc

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Fără a da prea multe detalii, cunoscutul bucătar a postat fotografia însoțită de mesajul: ”Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”. Cătălin Scărlătescu i-a etichetat în postare pe bunii săi prieteni și colegi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Nu este încă clar dacă lucrurile au luat-o razna în bucătărie sau dacă cei trei pregătesc un nou proiect culinar, însă urmăritorii săi așteaptă cu nerăbdare o explicație.

View this post on Instagram

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Chef Florin Dumitrescu a reacționat în urma postării

La scurt timp după publicarea fotografiei de către Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu a reacționat în stilul său caracteristic. Acesta a repostat fotografia prietenului său, dar însoțită de mesajul: ”Ne-am contrazis că bucătăria nu e artă. A înnebunit chef Sorin Bontea și după aia puteți vedea”.

Nu doar fanii au fost luați prin surprindere, ci și iubita lui Cătălin Scărlătescu. După ce au trecut printr-o despărțire scurtă, cei doi și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt, motiv pentru care au decis să reia relația de iubire.

Citește și: Chef Adi Hădean, despre momentul în care mâncarea devine otravă: „Când mănânci prea des prea prost, atunci devine o otravă”

În ceea ce privește fotografia postată de Cătălin Scărlătescu, nici iubita acestuia nu a putut oferi mai multe detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat. ” Nu știu ce să vă răspund. Nici eu nu am dat de el. Nu am nicio informație de la el. E treaba lui. Nu știu ce să vă zic. Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav”, a dezvăluit Doina Teodoru pentru Fanatik.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.