„Să veniți la înmormântarea mea”. Declarații cutremurătoare făcute de Marina Voica! Artista și-a pregătit locul de veci

Autor: Diana Ghita

Marina Voica s-a pregătit pentru înmormântare

Sursa: Facebook Marina Voica; Pexels

Marina Voica a făcut dezvăluiri despre investiția considerabilă făcută pentru locul ei de veci în Cimitirul Bellu din București.

Cu o viziune largă spre viitor, Marina Voica a hotărât, deja, unde dorește să își petreacă eternitatea. Într-o declarație recentă, pentru click.ro, artista a anunțat că a ales Cimitirul Bellu din București pentru locul ei de odihnă veșnică, unde va avea o statuie de marmură.

Ce declarații a făcut Marina Voica despre locul ei de veci

La 87 de ani, această legendă a muzicii românești, neînfricată în fața morții, încă își trăiește viața din plin.

Deși originile sale sunt în Rusia, Marina și-a construit o carieră de succes în România, întrucât are o legătura profundă cu publicul ei devotat. Astfel, țara noastră a ajuns să fie a doua ei casă. Deși este încă plină de energie și implicată în proiecte noi, Marina Voica și-a aranjat cu grijă locul de veci.

„Nu mă tem de moarte. Nu vreau să fiu înmormântată în Rusia.

Am deja un loc de veci la Bellu ortodox, din București, am acolo și o statuie, mă așteaptă, realizată din marmură de Simeria, după chipul meu, leită sunt! Multă lume se miră când o vede. Dar, să mai aștepte, mai am treabă pe pământ, spectacole, evenimente, nu sunt foarte bolnavă, am grijă de mine.

Citește și: Marina Voica: "Mi-e ingrozitor de frica de moarte" VIDEO

Lucrarea a costat foarte mult, cam 7.000 de euro. Mult, dar m-am sacrificat. Când o să mor, să veniți la înmormântarea mea, este atât de frumos locul de veci ales!”, a declarat Marina Voica, potrivit sursei citate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Marina Voica a vorbit despre soțul ei decedat

În trecut, artista a vorbit și despre relația cu Viorel Teodorescu. Aceasta a explicat de ce nu au avut copii. Deși Viorel își dorea să devină tată, Marina Voica a fost cea care a ales să nu aducă un copil pe lume.

„Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată.

Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. Nu am fost bine în căsnicie, a fost tumultuoasă. Nu a fost fidel, murea după femei. Nu am vrut niciodată copii, el își dorea foarte mult.

Citește și: SECRETELE Marinei Voica. Si-a facut artista operatii estetice? VIDEO

N-aş fi fost o mamă bună. Și iată-mă pe mine ca frunza în vânt, când l-am pierdut pe Viorel, a început să mă lovească toată lumea, de a doua zi.

Eu am cunoscut atunci senzația de deprimare. După ce eu mor ai să vezi, o să înceapă atâtea minciuni”, a dezvăluit artista la podcastul Cristinei Șișcanu.