SABBAGH IN ACTIUNE: Conflict tipic romanesc intre patron si angajat! Iata ce s-a intamplat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:45

In teorie, relatiile angajat-patron sunt simple. Omul isi face treaba si primeste un salariu mai mare sau mai mic, dupa inima sefului.

In practica, insa, lucrurile sunt mult mai complicate. Va invit sa vedeti o poveste neaos romaneasca din care nu lipsesc strigaturile!  

Un apel la 112 mobilizeaza nu mai putin de patru echipaje de politie. Vocea disperata de la telefon anunta o incaierare generala la marginea Bucurestiului. Politistii se deplaseaza rapid la fata locului pentru a evita varsarea de sange!
Colegii din celelalte zone, sunt si ei gata sa dea o mana de ajutor!

Din vorbe, situatia pare sa fie extrem de grava.

Din cate se pare, totul a inceput de la un botez, la care victima a fost invitata. Un domn care poarta numele faimosului Dorel, suparat tare pe angajatul lui, a incercat sa-i explice cum sta treaba cu munca. Daca a folosit sau nu metode neortodoxe,  e un mare mister. Fiecare are versiunea lui! Urmareste un caz palpitant  in materialul video alaturat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”