SABBAGH IN ACTIUNE: Drama copiilor care sufera in tacere!

Editor: Bogdan Mihai Author: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:14

Din pacate, sunt multi foarte multi copii pentru care 1 Iunie nu inseamna bucurii si zambet.

Sunt departe de parinti si sufera in tacere. Nici nu ne dam seama cate vieti se irosesc, cate sunt distruse din pricina banilor. Saracia asta, de care nu mai scapam, a distrus familii si intuneca cei mai frumosi ani ai unor copii nevinovati. Povestea pe care vreau sa v-o spun in aceasta seara este doar una din miile de drame pe care ne-am obisnuit sa le privim nepasatori!

"Am avut, odata, o familie fericita.

De la un timp, insa, mama si tata au inceput sa se certe. Din ce in ce mai des.” Asa ar putea incepe compunerea a mii, zeci de mii de copii din tara noastra. Greu le putem intelege suferinta noi, cei crescuti in alte timpuri. Pe vremea noastra, toti parintii aveau de lucru si, oricat de greu era si atunci traiul, cei mici erau, parca, mai protejati.  Acum, insa, cu sufletul sfasiat intre mama si tata, multi copii traiesc drame de neconceput pana in urma cu douazeci si cinci de ani!


Nu e un
simplu scandal intr-o familie destramata. Pana acum ceva vreme, oamenii acestia tineau unul la celalalt. Lipsa banilor i-a dezbinat, insa. Cu greu reusesc politistii sa-i aduca la sentimente mai bune.

Viata barbatului s-a naruit brusc. Criza l-a lasat nu numai fara bani, ci si fara familie. Sotia a plecat sa-si caute norocul peste mari si tari, iar copilul a ramas in grija rudelor femeii. Omul incearca sa adune din cioburi ce i-a mai ramas din familie.
Urmareste o poveste sfasietoare numai la SABBAG IN ACTIUNE!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.