SABBAGH in ACTIUNE. Filmul complet al celei mai curajoase operatiuni intreprinse de politistii romani in cartierul chinezesc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Cine nu-si aminteste de valizele in care s-au descoperit trupurile unor cetateni chinezi? Si nu sunt singurele crime inspaimantatoare care au socat aceasta comunitate stabilita dupa revolutie in tara noastra.

Multi dintre oamenii de afaceri chinezi, modesti si foarte muncitori, au cazut de-a lungul timpului, victime unor conationali lipsiti de scrupule. In presa acelor vremuri s-a vorbit chiar despre temutele Triade! In minutele urmatoare va prezint filmul complet al celei mai curajoase operatiuni intreprinse de politistii romani in cartierul chinezesc!

Veniti de la mii de kilometri distanta sa castige o paine pentru familiile lor, foarte multi chinezi au reusit sa-si gaseasca locul in societatea romaneasca.

Si-au deschis mici afaceri, de obicei, cu bunuri importate din patria-mama, si vand la preturi modice aproape orice. Nu-si doresc sa traiasca in lux, ci doar sa aiba siguranta zilei de maine pentru ei si familiile lor. Evita orice probleme si nu apeleaza la autoritati decat in situatii disperate. Pana si politistii s-au mirat cand s-au trezit cu un om de afaceri chinez in biroul lor.

##VIDEO130834##

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.