SABBAGH IN ACTIUNE: IMAGINI, in premiera, din timpul unei negocieri secrete cu traficantii de droguri!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Ati vazut, probabil, zeci de filme despre traficul de droguri si agentii sub acoperire care ii vaneaza pe acesti negustori de moarte.

Eu va prezint in aceasta seara imagini din care si regizorii de la Hollywood se pot inspira. O tranzactie reala, filmata  de un agent sub acoperire care a reusit sa se infiltreze intr-o retea de traficanti de droguri.

La prima vedere, e usor sa faci rost de droguri! Dealerii de pe strada au tot interesul sa-si vanda marfa, asa ca e suficienta o simpla recomandare ca sa intri in legatura cu ei.

Mult mai greu este, insa, pentru politisti sa dea de urma marilor traficanti, care sunt responsabili de sute sau chiar mii de destine distruse. Pentru asta e nevoie de oameni curajosi, cu sange rece, care stiu sa castige increderea traficantilor marunti.

Nu va imaginati cat de grea este munca agentilor sub acoperire. Orice ii poate trada: un cuvant, o simpla privire sau un gest! Si nu exista doar riscul ca misiunea va esua, chiar viata le este in pericol.

Ganditi-va ca este vorba de infractori care risca, uneori, pedepse de peste 20 de ani de inchisoare, asa ca sunt gata de orice faradelege ca sa scape! Indiscretia traficantului i-a trezit interesul ofiterului sub acoperire. Chiar daca in acel moment urmarea o alta pista, nu putea rata un asemenea rechin!##VIDEO128573##

Numai ca e mult de munca pana sa ajungi la esaloanele superioare! O alta zi, o alta intalnire! Agentul sub acoperire nu e paranoic, vrea doar sa-i forteze mana! Dealerul e, insa, foarte suspicios si isi ia toate masurile de siguranta! Traficantii au pus la punct o strategie care

sa preintampine orice risc! Cu furnizorul drogurilor se vorbeste numai la telefon, codificat, bineinteles!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dupa ce ia banii de la ofiterul sub acoperire, dealerul se duce sa plateasca marfa.  Priviti cu atentie imaginile, ofiterul sub acoperire a reusit sa localizeze ascunzatoarea traficantului, sunt filmati chiar si alti complici ai acestuia! Dealerul se intoarce, fara marfa!

Pana la urma insa, un nou telefon schimba planul in ultima clipa.

Traficantul e dispus sa vanda, dar dupa regulile lui. Banii inainte, iar marfa va fi livrata intr-o casuta postala.

Tranzactia s-a realizat, iar politistii au suficiente probe acum, mai ales ca nu este prima cumparare. E momentul flagrantului!
Peste patru luni au muncit politistii sa infiltreze un agent in aceasta retea de traficanti. Si asta nu a fost decat inceputul investigatiei sub acoperire ale carei imagini le-ati vazut astazi.

Oamenii legii au nevoie intotdeauna de probe fara cusur pentru a aduce infractorii in fata justitiei. Pentru ca, nu-i asa, in Romania, cel mai greu e sa fii de partea legii!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.