"Sabbagh in actiune" incepe sambata, de la 21:30!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

Christian Sabbagh a pregatit o emisiune cum nu s-a mai vazut in Romania, ce va fi difuzata sambata, de la 21.30, la Kanal D.

"Veti vedea imagini suta la suta reale, cazuri dramatice. E vorba de investigatii pentru care eu si colegii mei ne-am pus deseori in pericol. Remus Vlad a avut nevoie de saptamani intregi de ingrijiri medicale dupa un atac absolut dement. Asta dovedeste ca nu e vorba de o emisiune usor de facut, sunt dese momentele in care incomodam tot felul de oameni, inclusiv interlopi periculosi. Si, va mai spun un secret, am avut un caz, o investigatie, in care chiar si politistii ne-au cerut imaginile pentru a putea sa-si incheie ancheta.”,

a marturisit jurnalistul Kanal D intr-un interviu acordat in direct, vineri, la Stirile Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.